Over

Ik ben Marrigje Barnard, moeder van acht kinderen en één bonuszoon. Ik ben geregistreerd partner van Ruurd Pels sinds 2007. Op 8 oktober 2013 ben ik de eerste Independent Stampin’ Up! Demonstrator in Nederland geworden. Ik reis door het hele land om workshops en parties te geven met de Stampin’Up! producten. Als je daarover meer informatie wilt hebben, of een party wil boeken, neem dan eens contact met me op via de contact link.

Geschiedenis

Al jaren koop ik samen met een vriendin een Brits tijdschrift voor papierknutsels: ‘Papercraft Inspirations’. Een aantal jaar geleden kwamen daar ineens allerlei geweldige producten van Stampin’Up! voorbij. Na enig zoeken bleek dat een Amerikaans merk te zijn dat niet in Nederland te koop was. Natuurlijk bleef ik zoeken, en kocht ik wel eens wat op eBay, nou ja, als je het mijn man en kinderen vraagt, kocht ik eigenlijk best veel op eBay.

In juni 2012 hoorde ik dat Stampin’Up! de grenzen zou gaan verleggen en dat voor het einde van het jaar Stampin’Up! ook in Nederland te koop zou zijn. Omdat Stampin’Up! verkoopt via Direct Sales (net zoals bijvoorbeeld Tupperware) zochten ze demonstrators die Stampin’Up! producten willen verkopen. Natuurlijk wil ik dat!!! Ik wilde slechts een hobby-demo zijn, dat wil zeggen, alleen voor mezelf en mijn vriendinnen een korting regelen. Het liep echter een beetje anders. Op 8 oktober – heel vroeg in de ochtend – heb ik me aangemeld als demonstrator bij Stampin’Up! en een uur later bleek dat ik de allereerste Nederlandse demonstrator te zijn. 

En mijn Stampin’Up! business ging een beetje met me aan de haal, ik kreeg aanvragen voor workshops en parties op uiteenlopende plaatsen. Hoe meer aanvragen ik kreeg, hoe meer ik vond dat ik het ook professioneel zou moeten aanpakken. Ik ging op zoek naar meer inspiratie, zocht naar een manier om de workshops en make&takes professioneler aan te bieden. Inmiddels heb ik een goede manier gevonden, die voor mij klopt. En die het volgen van een workshop voor de deelnemers een klein feestje moet maken.

Stampin’Up! is inmiddels niet alleen hobby meer, het is ook een fulltime onderneming aan het worden. Maar wie wil nou niet van haar hobby haar werk maken. Als je daar zelf ook interesse in hebt,  neem dan gerust contact op met mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *