Catalogus 2018-2019

Opgelet: de zwarte knoppen openen het document alleen in een nieuw venster als uw browser is ingesteld om PDF-bestanden te openen. Als dat niet het geval is zal het document op uw computer worden gedownload. U kunt het document dan vinden in de map voor gedownloade bestanden.

Stampin'Up! Catalogus 2018

Inmiddels is de catalogus voor het seizoen 2018ā€“2019 al weer een tijdje uit. Als je hem digitaal wilt hebben dan kun je de catalogus downloaden door hier te klikken. Als je liever een ‘echte’ catalogus wilt ontvangen neem dan even contact met mij op.

En ook dit jaar is er weer een Sale-a-bration catalogus. Als je hem digitaal wilt hebben dan kun je de catalogus downloaden door hier te klikken. Er is ook een folder met Nederlandstalige producten. Als je liever een ‘echte’ catalogus wilt ontvangen neem dan even contact met mij op.

Laten we ook de seizoenscatalogus van dit jaar vooral niet vergeten! Als je hem digitaal wilt hebben dan kun je de catalogus downloaden door hier te klikken. Als je liever een ‘echte’ catalogus wilt ontvangen neem dan even contact met mij op.