Demonstrator worden

Stampin’Up! produkten zijn de beste die er zijn. De produkten zijn helemaal op elkaar afgestemd waardoor het maken van snelle kaartjes en cadeautjes heel makkelijk is Daarnaast zijn de produkten ook heel geschikt om op een meer artistieke manier zoals Art Journaling te gebruiken, Ook zijn ze een heel geschikte toevoeging op Mixed Media produkten,
Doordat de kwaliteit goed is, en de service die Stampin’Up! biedt als er iets fout gaat heel hoog is, is verkopen van deze produkten geen probleem.

Als demonstrator kun je het hele jaar door zoveel je wilt met stempels spelen en er nog geld aan over houden ook!! Als je een starterskit koopt, betaal je slechts € 129 voor een pakket producten ter waarde van 175 euro. Die je ook nog eens zelf mag uitkiezen. Bovendien krijg je van Stampin’Up! als welkomstgeschenk ook nog eens een pakket producten ter waarde van 55 euro om goed te kunnen opstarten. Als je meer informatie wilt hebben, neem dan contact met me op.

Voordelen voor Stampin’ Up! demonstrator

De voordelen voor de demonstrator zijn:

  • Een starter kit ter waarde van 175 euro voor maar 129 euro.
  • Een korting van 20 procent voor alle Stampin’ Up! producten. Dat is voor alle stempels, ponsen, stansen, papier en inkt. Dit is een geweldige manier om je hobby betaalbaar te houden, of zelfs geld met je hobby te verdienen.
  • Als je je eerste bestelling van €200 of meer plaats binnen de eerste 45 dagen nadat je demonstrator bent geworden, krijg je van Stampin’ Up! een korting van 30%
  • Extra inkomen gebaseerd op datgene wat je verkoopt en op basis van je recruiting. Hoeveel dat extra inkomen is ligt helemaal aan hoe jij je business vorm wilt geven. Wil je alleen je hobby betalen, of wil je voldoende inkomen verdienen om een gezinsuitje te kunnen betalen? Het is helemaal jouw keuze. Werken waar en wanneer jij wilt. Het is jouw eigen business, waar je zoveel, of zo weinig tijd in kunt steken als jij zelf wilt of kunt, naast je gezin.
  • Stampin Up! zorgt goed voor haar demonstrators en laat dat zien door allerlei prachtig demonstrator support materiaal, een maandelijks tijdschrift met tips en inspiratie voor make en takes en workshops, webinars, video training, die allemaal beschikbaar zijn op de Stampin’ Up! Demonstrator website.

Waarom zou je nog langer wachten?

Je wordt lid van een heel erg enthousiast team, waar samenwerking hoog in het vaandel staat. We zijn een team van demonstrators die goede vrienden geworden zijn en elkaar helpen en inspireren waar nodig en waar mogelijk. Een demonstrator zijn voor Stampin Up is een geweldige manier om met je hobby geld te verdienen, en kennis te maken met geweldige mensen die allemaal dezelfde hobby delen.

Verdien door te doen wat je het liefste doet. Als je geen zin hebt om veel parties te geven, ga samen met familie en vrienden samen scrapbooken en kaarten maken, en zet gezamenlijk het minimum om dat nodig is om demonstrator te blijven. We doen geen wedstrijd over wie de hoogste omzet haalt. Zolang je plezier hebt in wat je doet.

Klik hier en word Stampin’Up! demonstrator!

Wil je wel meer workshops geven, dan gaat ook je omzet omhoog.
Ook kun je mensen vragen bij jou in het team in te stappen, van hun omzet krijg jij dan ook een percentage van hun omzet. Daar verdien je dus ook aan.  Op die manier kun je ook je inkomen verhogen door Stampin’Up!

Gedurende de Sale-A-Bration is het extra leuk om Demonstrator te worden.  Dan zijn er altijd erg leuke extra aanbiedingen. Wil je de aanbieding van dit jaar weten? Neem dan even contact met me op.

Als je een workshop of Party plant dan kun je ook nog je Stampin’Rewards gebruiken voor de starterskit, en dan betaal je nog minder.

Wil je er meer van weten? Neem eens contact met met op, dan vertel ik je er graag meer over.