Memories at Sea

Elke donderdagavond om 20.00 uur Memories at Sea . Boogerd 1, Den Burg

Memories at Sea

Op een heel persoonlijke manier je fotos’s bewerken maar niet al te veel tijd willen besteden aan het maken van een fotoboek? Dat is dit helemaal voor jou. Je maakt in een avond zo een paar pagina’s. Elke week een pagina maken over de afgelopen week, en aan het eind van het jaar heb je een prachtig fotoboek. Maar elk ander thema kan natuurlijk ook. Kom het gewoon een avond proberen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een paar foto’s en een goed humeur. Kosten € 5 per persoon exclusief materiaal.

2 thoughts on “Memories at Sea

 1. Hoi Marrigje,
  Ik ben Angela van Multihobby en je hebt onze stand bezocht tijdens het Art Specially Event in Nijkerk dit jaar. Als fervente Texelgangers zijn wij met enige regelmaat op het eiland te vinden, soms wat langer maar meestal voor een bliksembezoek . Zo ook over 2 weken. Aankomst vrijdagmiddag 12 mei tot zondagmiddag 14 mei. Het leek mij leuk om je een bezoek te brengen en eventueel aan te schuiven voor een leuke workshop, ik ben met name geïnteresseerd in PL. Nu heb ik je site bezocht en zie ik dat je dat op donderdagavond geeft. Jammer, want ik had gehoopt op zaterdagochtend of -middag langs te komen. Maar in de weekenden zie ik helemaal geen creatieve activiteiten, klopt dat? Groetjes, Angela en Johan/Multihobby
  p.s. wil je dat we iets voor je meenemen, laat je het ons dan weten?

  1. Hallo Angela en Johan,

   Lijkt me erg leuk. Helaas staat er voor zaterdag geen workshop gepland. Er zijn regelmatig workshops op zaterdag of zondag, vaak ook op locatie al dan niet op Texel. Ik hou de zaterdag in mijn agenda daarom open, zodat ik workshops kan geven op verzoek, door heel nederland.
   Groetjes
   Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *