4 jaar Stampin’Up! in Nederland

fullsizeoutput_401b

Vanmorgen werd ik door een vriendin gefeliciteerd. Omdat mijn moeder vandaag haar 85e verjaardag viert, dacht ik in eerste instantie dat het daarvoor was.
Maar nee, het was omdat ik vandaag 4 jaar Stampin’Up! demonstrator ben.

Logo_for_Spencer

Dat is een moment om er eens even over na te denken. 4 jaar Demonstrator.  Het voelt veel korter. Zoals de engelsen zeggen : “Time flies when your having fun”
En de tijd vliegt. Ik heb zoveel plezier met Stampin’Up!

2015-05-08-18-01-02

Natuurlijk de geweldige produkten, daar is het allemaal mee begonnen. Toen ik voor het eerst Stampin’Up! produkten in mijn handen had, was ik verliefd. Wat een geweldige kwaliteit, en wat een leuke ideeen hebben ze. Bovendien past alles bij elkaar. Daar wilde ik meer van hebben.
NOOIT gedacht dat ik zelf ooit demonstrator zou worden. Dan keek ik op youtube naar een filmpje, en zag al die dames samen kletsen en gezellig bij elkaar zitten bij wat toen nog een Conventie heette (nu noemen we het On Stage, en is het nog steeds even leuk) En dan dacht ik, daar wil ik deel van uitmaken. Daar bleef het vervolgens bij,

2014-11-27-19-24-00

Tot die zomer, 4 jaar geleden.  Er werd bekend gemaakt,dat Stampin’Up! ging uitbreiden. Oosterijk en Nederland kwamen erbij.
Nog steeds dacht ik niet, ik ga demonstrator worden. Gek eigenlijk (achteraf) want het plan dat ik maandelijks workshops zou gaan geven aan een groepje, was al geboren. Toch duurde het nog zeker een week of 6 voor ik besloot toch in te stappen als demonstrator. Op de fiets zat ik, van de ene klant naar de andere klant,want ik werkte toen als Thuisbegeleider voor de Thuiszorg.

Op 8 oktober zou het mogelijk worden om in te stappen. Er was wat gedoe over hoe laat dat dan zou kunnen. Eerst zou het om 12.00 snachts zijn, maar in de week voor 8 oktober stond er op de website dat de lijnen om 7 uur smorgens zouden open gaan. Dus ging ik op 7 oktober gewoon slapen op tijd. Wel had ik alles wat ik nodig had om in te stappen naast me liggen, dan kon ik gelijk om 7 uur instappen.

Op maandagochtend gaat de wekker in huize PBN om 5.00.  En op dat moment bleken de lijnen open.  Natuurlijk heb ik gelijk mijn gegevens ingevuld, en om 5.30 was ik de eerste Nederlandse Demonstrator!

Nog steeds ben ik erg blij met dat gegeven.

Toen ik werd wegbezuinigd als Thuisbegeleider, besloot ik fulltime demonstrator te worden.  Een super goede beslissing, waar ik elke dag nog erg blij van word.

2014-08-24-15-11-55 2014-08-24-15-12-06

Niet alleen kan ik heerlijk met inkt en stempels spelen en dat ‘werk’  noemen (stel je voor, je zit met stempels te spelen, en de kinderen/man willen wat, en dan kun je zeggen, nu even niet, Ik ben aan het werk, geloof me, dat is echt geweldig) Maar ik kan ook, met mijn geknutsel, meebetalen aan wat nodig is in dit drukke huishouden. Ook dat is een geweldig gevoel.

2013-02-11-14-25-37

Wil jij iets meemaken van het feestje Stampin’Up! , Korting bij het aanschaffen van die geweldige produkten, ook naar die geweldige Stampin’Up! bijeenkomsten?
Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *