Weekly Deals

Wat een superco0le weekly deals zijn er ook deze week weer.
Een geweldige digitale kit. Heb je MDS nog niet? Neem dan contact op met mij, je mag het een maand gratis uitproberen en ik help je graag. Heb je een Silhouette of Cricut, je kunt bestanden ook opslaan als SVG en met je snijplotter uitsnijden. 
Ik word zelf altijd heel blij van ponsen in de Weekly deals. Ponsen en stansen zijn een grote aanschaf, en met een weekly deal kan net die ene pons ineens een leuk prijsje hebben.  De Pansy Punch is prachtig, hoort bij een bloemenstempel set, maar is ook zonder dat goed te gebruiken voor het maken van prachtige bloemen.
De driehoek pons is heel erg geschikt voor het maken van patchwork op kaarten, van restjes designpapier, of mislukte stempelkaarten. Jullie weten hoe gek ik ben op restverwerking.
De stans van deze week is een kantje. Dat zijn wat lastiger stansen om goed te stansen, maar met een stukje fleece er onder gaat het heel goed. En dan heb je een kantje in de gewenste kleur, voor op je kaart of ander project
Het Pink Pirouette lint heeft een van de mooiste kleuren roze die er zijn. Niet de mooiste, dat is Blushing Bride voor mij, maar wel een heel mooie zachte kleur roze. Heel geschikt voor bijv baby kaartjes en versieringen.
Heb je liever geel? Dan is er het prachtige Helly Honey cardstock. Ik moet zeggen dat ik aan deze kleur moest wennen maar het blijkt een geweldige kleur te zijn.
Goud en Zilver zijn de trend deze zomer, dus doe je voordeel met de aanbieding van deze week.  Goede kwaliteit cardstock, waarvan de goud of zilver laag ook niet snel breekt als je het gebruikt.
Tenslotte de Celebration Basic kit, Met deze kit maak je een prachtige slinger. De materialen in deze kit zijn een beetje robuust. Kraft papier is in, en is heel goed te bewerken met inkt en stempels om er een heel persoonlijke slinger van te maken, Bij de kit zit alles wat je nodig hebt om een feestje in stijl te geven. ZO een kans kan je eigenlijk niet laten liggen?
Laat me weten als ik iets voor je moet bestellen. Vergeet niet dat ook de weekly deals meehelpen met het verdienen van gratis Sale-a-Bration produkten! Die actie loopt nog maar 6 weken!!
Amped Up Ampersands Kit -- Digital Download
Amped Up Ampersands Kit – Digital Download

Price: € 8,95 € 5,37
Celebration Basics Kit
Celebration Basics Kit

Price: € 17,95 € 13,46
Darling Doily Thinlits Die by Stampin' Up!
Darling Doily Thinlits Die

Price: € 27,95 € 20,96
Gold Foil Sheets
Gold Foil Sheets

Price: € 4,95 € 3,71
Hello Honey A4 Cardstock
Hello Honey A4 Cardstock

Price: € 8,50 € 6,38
Pansy Punch
Pansy Punch

Price: € 19,25 € 14,44
Pink Pirouette 1/2 Seam Binding Ribbon by Stampin' Up!
Pink Pirouette 1/2″ Seam Binding Ribbon

Price: € 8,50 € 6,38
Triangle Punch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *