Amsterdam

Vandaag was ik in Amsterdam voor een coaching dag. Zeer leerzaam en het heeft me zeker weer geïnspireerd.
We hebben de dag afgesloten met een onsie in de metro. Een onsie is een selfie met meer personen, ik weet niet meer wie die term bedacht heeft maar ik vind hem leuk.

Deze foto ga ik zeker printen en bewerken voor in het selfie album. Ik weet nog niet hoe, maar dit is de foto van de week. Het was echt super om met Suzanne Boers te werken vandaag. Ik kende haar alleen van het internet. We hadden al vaak geapped, en zelfs in een meeting hadden we elkaar wel eens gezien maar iemand kan er in het echt heel anders uit zien is mijn ervaring.
Dus toen ik uit de trein stapte vroeg ik me af of ik haar zou herkennen in het echt. Ik had me nergens zorgen over hoeven maken, we herkenden elkaar van een afstand.
Dat gemak bleef de hele dag. Ik, die heel goed is in niet zeggen waar het echt om gaat, gooide gelijk op tafel waar het echte probleem zit, waardoor we constructief aan de slag konden gaan.

We hebben heerlijk bij de Ysbreker in de serre zitten werken. Eigenlijk wilden we op het terras aan de Amstel zitten maar helaas ging het regenen en zijn we naar binnen gegaan. In de serre was het heel goed werken, en omdat er meer mensen zaten te werken, met en zonder laptop, vielen we helemaal niet op.

Eigenlijk zouden we tot 15.00 uur werken maar om 1400 uur was mijn hoofd vol, hadden we een plan en zijn we terug gereisd naar Amsterdam Centraal waar we nog wat drinken haalden bij de Starbucks, en daarna namen we afscheid. Suzanne ging richting Rotterdam, en ik weer richting den Helder. Met een vol hoofd en heel veel om over na te denken.

Groetjes
Marrigje

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *