ATC’s voor Duiven

2015-05-17 18.57.57

Een van de allerleukste dingen van het zijn van Stampin’Up! demonstrator zijn de bijeenkomsten van demonstrators. Elk jaar worden er door Stampin’Up! zelf 2 avonden georganiseerd, en 1x een Regional, dat is een hele dag vol informatie, zowel zakelijk (tips en tricks om betere workshops te geven, teamleden te krijgen en hoe je de Stampin’ Up! produkten het beste presenteert) als creatief.

2015-05-17 18.58.52-1

Aanstaande zaterdag is het weer zover. Ik verheug me heel erg op de presentatie van Charlotte Harding, de demonstrator voor de demonstrators zeg ik altijd. Zij laat ons de nieuwste Stampin’Up! produkten zien, en weet ons enthousiast te krijgen voor produkten waar we geheel onbekend mee zijn.

Een belangrijk onderdeel van de ontmoeting met collega demonstrators is het swappen, Dus maakte ik 52 swaps afgelopen week. Daarnaast ben ik aangestoken door het ATC virus, en maak ik, voor wie wil ruilen, ATC’s. Ik maak die in series van 4 of van 3, net hoe het uitkomt met de door mij gemaakte achtergrond.

2015-05-18 12.28.09-1

Er ligt nu een achtergrond te drogen, al jeuken mijn handen om daar mee verder te gaan, ik moet echt geduld hebben tot morgen.

Groetjes

Marrigje

2 thoughts on “ATC’s voor Duiven

  1. Wat leuk. Ik maak ook ATC kaartjes. Misschien zie je vrijdag wel wat bij mij in te ruilen.

    1. Leuk Catharina, Gaan we doen! Zitten nog een paar ATC’s in de pen, hopelijk heb ik nog ff tijd deze week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *