Blendabilities

SAM_1156

Met de komst van de jaarlijkse grote catalogus in Juli kregen we de blendabilities.

Hebben jullie ze al geprobeerd? Ik vind ze mega super en gebruik ze vaak. Blendabilities zijn alcohol markers, en die kun je niet met alle stempel inkten gebruiken. Alcohol inkt, zoals Stazon, heeft hetzelfde oplosmiddel, en die lost dus op als je een stempel stempelt met Stazon, en dan inkleurt met blendabilities. Voor het werken met Blendabilities kun je beter stempelen met Memento Tuxedo Black

Nou zul je je afvragen waarom ik nu pas met dit verhaal kom, als de blendabilities er al zolang zijn. Dat komt zo, bij Stampin’ Up! hebben ze onderzoek gedaan en het blijkt dat ook een heleboel stempel inkten van Stampin Up geschikt zijn voor Blendabilities.

Onder andere mijn favorite kleur Crumb Cake.

Daarnaast heeft Stampin’ Up! besloten meer kleuren ook als Blendabilities uit te brengen, mooie zachte kleuren. Deze staan in de Spring Summer Catalogus.

SAM_1157

Ik ben zo blij als blik, dit zijn kleuren die ik als stempelinkt en als marker heel erg veel gebruik. Een zeer welkome aanvulling dus.

Om het verschil te laten zien heb ik een stempel uit de spring summer catalogus gestempeld met Memento Tuxedo Black en met Crumb Cake gestempeld, en die op precies dezelfde manier ingekleurd.

SAM_1158SAM_1159

Dan kun je het verschil goed zien. Ik vind ze allebei erg mooi, maar de sfeer die ze uitstralen is heel erg verschillend.

Om goed te laten zien dat wat het effect is, heb ik de kaarten verder niet afgewerkt, alleen de stempel gekleurd. Het kan dus heel goed kunnen dat je binnenkort ineens een kaartje met deze stempels ziet langskomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *