Blog perikelen, en meer

logo_wadcreatief

Ik wilde graag bloggen. Over de geweldige olifanten surprise die mijn zoon van 11 gemaakt heeft met Stampin’ Up! materialen. Over de fantastische technieken workshop avond die ik gehouden heb. Over de super middag die ik had bij het geven van een Stamp-a-Stack workshop in Leeuwarden.

2014-12-04 14.17.03

En wat andere dingen, zoals de Weekly Deals, de aankomende Spring/Summer catalogus, de geweldige nieuwe Nederlandse stempelset die er aan gaat komen in die catalogus. En nog veel meer.

Helaas hield mijn blog er mee op. Het begon er mee dat ik niet kon inloggen. Daarna ging het blog spontaan helemaal uit de lucht.

Na een paar uur sleutelen had mijn lief het blog weer gerepareerd, en enthousiast begon ik aan een blog post. Tekst geschreven, plek bedacht voor de foto’s. Als het blog nou toch uit de lucht geweest was, wilde ik het gelijk goed doen.
Ik ging er voor zitten, downloadde alle foto’s die ik in Dropbox had staan naar iPhoto. Dat duurde even, er stonden erg veel foto’s in mijn Dropbox.

Uitzoeken welke foto’s ik in mijn blog wilde, en die van watermerk voorzien. HOE deed ik dat ook weer. Ik klikte, en klikte, en nergens te vinden. Het moet kunnen, ik heb het eerder gedaan. Nog een keer het hele rondje door klikken. Dan de Help knop maar. Hoe ik ook zocht, geen teken Watermerk.

Het kostte me uiteindelijk 1,5 uur om te vinden hoe ik, met iPhoto een watermerk in een foto moet zetten. En voor je nu denkt dat het moeilijk is, dat is in het geheel niet het geval. Het is eigenlijk heel erg simpel, zodra je de juiste knop gevonden hebt.

Daarna wilde ik de foto’s uploaden in mijn artikel, maar nee, ik mocht geen foto’s uploaden. Niet met, en niet zonder watermerk.
Als het goed is, is het nu gelukt en kan er weer geblogd worden. Alle achterstallige blogs zal ik ook posten, met foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *