Conventie dag 1

Na een goede nacht slaap, in een heerlijk bed, ging de wekker gewoon om 7 uur. We werden nl om half 9 in het conventie centrum verwacht, en we moesten natuurlijk wel een beetje tutten vanmorgen.

Onderweg bij een ambachtelijke bakker brood gehaald. Heerlijk was dat.

Bij de deur van het conventie centrum begonnen we te swappen. Iedereen had swaps gemaakt, en die werden volop geruild. Ik heb nu een doos vol prachtige swaps, die ik thuis uitgebreid ga bekijken en op de foto zal zetten.2014-10-17 08.57.462014-10-17 08.57.38

De conventie werd geopend door Shelli Gardner. CEO en Co-founder van Stampin’ Up! Vorig jaar kon ze niet bij de european convention zijn, omdat ze een ongeluk had gehad, dus het was super om haar te zien.

2014-10-17 10.39.09

Daarop volgde 2 creative presenaties. Zeer inspirerend. Ik heb weer veel geleerd over workshops geven, recruiten, en verkopen. Dingen gehoord die wel bij me passen, en dingen gehoord die ik gelijk terzijde kon schuiven. Want ik ben nog altijd ik :D.

2014-10-17 10.02.38Na de pauze volgde een Insprire Create Share presentatie. Die was precies wat de titel al aangaf. Inspirerend om te gaan creëren, en te delen.

Na deze workshop was er gelegenheid tot het maken van de make and take. Omdat onze swaps nog niet op waren, hebben we van die tijd gebruik gemaakt om te swappen. Dat is altijd een leuke bezigheid. Niet alleen heb ik een doos vol inspiratie gekregen, ik heb er nieuwe vrienden bij ook.  Want dat is de belofte van Stampin’ Up! Je wordt rijk aan vriendschappen!

De lunch sloot naadloos aan. Het broodje wat ik had, was geweldig! Niet alleen vegetarisch, zelfs vegan. Helaas was de bij geleverde salade niet vegetarisch te noemen, die zat vol met kip. Jammer.

Na de lunch was er gelegenheid tot het uitproberen van producten, het bekijken van de inzendingen voor de design contents, en het bekijken van de borden vol met inspirerende werkstukken van mede demonstrators.  Daar heb ik vandaag geen foto’s van gemaakt, dat ga ik morgen doen.

Het middag programma bevatte een presentatie die in a nutshell heette. 4 demonstrators kregen elke 10 minuten om hun beste tip over een onderwerp te delen. Alle 4 interessant, de een sprak me meer aan dan de ander. Dat is logisch, maar van alle 4 de presentaties heb ik weer wat opgestoken.

De laatste presentatie was bijzonder leerzaam. Een echte business presentatie, over recruiting. Wat echt belangrijk is om als demonstrator bezig te blijven maar wat ook een moeilijk punt is. Ik heb er veel van opgestoken.

2014-10-17 16.32.42

Na deze presentatie haastten we ons terug naar ons appartement. We werden nl om 19.30 weer in het conventie centrum verwacht. Onderweg hebben we een portie echte belgische patat gehaald. Lekker, dat wel, maar echte belgisch? Daar stel ik me toch wat anders bij voor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *