Dagje Kreadoe

10 jaar geleden maakte ik, via de Papercraft Inspirations kennis met Stampin’Up! En nu, 10 jaar later, ben ik nog steeds een groot fan van de producten van Stampin’Up! Toen bleek dat het simpele verzwikken wat me overkwam op 1 oktober 2008, grote gevolgen had, en ik thuis kwam te zitten, maakte het werken met Stampin’Up! dat ik positief kon blijven tijdens een heel erg moeilijke periode.
Toen de mogelijkheid kwam om zelf Stampin’Up! demonstrator te worden, nu 6 jaar geleden, ben ik dan ook ingestapt. Bij dit bedrijf wilde ik horen.

Natuurlijk, Demonstrator worden is de manier om van je hobby je beroep te maken, en ik word heel erg gelukkig van het geven van workshops.
De allergrootste winst die ik maak met Stampin’Up! zijn vriendschappen. Ik heb in de afgelopen 6 jaar zoveel geweldige mensen ontmoet, die ik anders niet gekend zou hebben.
Mensen die me ondersteunen, die me inspireren. Meiden waarmee ik slap lig van het lachen, en anderen waarmee ik diepe gesprekken kan hebben. Een aantal van deze dames zitten in mijn team, en zijn dus mijn teammaatjes.
Een aantal anderen zitten in een ander team, hebben een eigen team, dat maakt niets uit, we zijn allemaal Stampin’Up!


Vandaag had ik een afspraak met 1 van mijn vriendinnen die ik ken via Stampin’Up! Samen de Kreadoe onveilig maken was ons doel. En daar zijn we wonderwel in geslaagd.

We hebben vreselijk gelachen, heel serieus gepraat. We zijn oude vrienden tegen gekomen, en we hebben nieuwe vrienden gemaakt. 

We deden een workshop Cupcake versieren, wat mij tot mijn grote verbazing niet alleen lukte maar ook leuk vond.

We hebben muizen gekocht, want wow wat ben ik verliefd geworden op die muizen. 
Mocht je nog gaan, zeker bij die stand langs gaan, want ondanks al het moois dat ik heb gezien, was dat echt de mooiste stand van de Kreadoe, of in ieder geval, dat vond ik.
Ga je nog naar de Kreadoe? Je kunt heerlijk lunchen buiten de beurszaal, even terug lopen. Op de beurszaal was het eten op om half 2, en toen moesten wij nog lunchen. Dat was eigenlijk het enige min puntje van de hele dag.

Ik ben in ieder geval weer geheel geïnspireerd thuis gekomen, met super jeukende vingers om aan de slag te gaan.

Zulke vriendschappen zijn onbetaalbaar.  Dankzij Stampin’Up! heb ik veel van deze vriendschappen opgedaan. Wil je dat ook? Neem dan eens contact op met me, dan laat ik je zien wat er mogelijk is.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *