December Daily

Afgelopen dagen ben ik hard bezig mijn December Daily af te werken. Dat had eigenlijk natuurlijk in December gemoeten maar toen kwam ik er niet aan toe. En omdat mijn doel voor 2016 is alle UFO’s weg te werken, ben ik maar begonnen met het afmaken van de December Daily.

Ik ben nog niet klaar, helaas. Of eigenlijk helemaal niet helaas, want het is heel erg leuk om er aan te werken.
Ik heb eerst alle foto’s uitgeprint en daar een layout mee bedacht.
Daarna heb ik het hele album van achtergrond kaartjes voorzien. Voor de Sinterklaas periode heb ik Sinterklaar inpakpapier gebruikt.  Verder zoveel  mogelijk de Hello December 2015 kit van Stampin’Up.

Nu ben ik bezig de pagina’s van journaling en embellishments te voorzien. En ik merk weer dat ik heel erg van Clean and Simple ben, ik vind het snel teveel embellishment, maar tegelijkertijd vind ik het zonder embellishments een beetje kaal. Daar ben ik dus nog niet helemaal uit.  Komt nog bij dat ik me niet kan herinneren waar ik de Sinterklaas embellishments heb opgeruimd. Die ik in de loop der jaren heb verzameld van cadeautjes en verpakkingen.

2016-01-15 15.21.34-1 De embellisments op deze pagina heb ik gestempeld en uitgeknipt. Het is een retired set.  De Journaling heb ik op Usem cards gedaan. Die gebruik ik daar heel erg vaak voor.

Voor nu heb ik maar 1 pagina te delen, maar ik hoop snel het hele album te kunnen laten zien.

Groetjes
Marrigje

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *