Donderdagavond Project life

Hebben jullie de foto’s van mijn vorige blog gezien? Dan snap je dat ik in die ruimte niet een workshop zou kunnen geven, daar moest nog even hard gewerkt worden.

2014-10-29 22.30.46

Dus ging ik ‘s morgens vroeg aan aan de slag. Uitzoeken, inruimen, weggooien. Uitzoeken, inruimen, weggooien, tussendoor nog dingen vinden. Eindelijk mijn mini lineaal (15 cm) terug gevonden. Die was keurig opgeruimd door iemand, maar in een verkeerde la, voor mij is dat hetzelfde als kwijt.

Inkten een nieuwe plek, net als de sponsen en spongedaubers. Alle inkt zaken staan nu bij elkaar. Ik ben nog niet helemaal tevreden maar voor nu is het klaar.

2014-10-30 23.27.17 In deze kast staan de creatieve producten. En gereedschappen. De onderste rij is voor kinderen. Daar kunnen kinderen op knutselmiddagen gewoon hun spullen uit halen, stickers, lintjes, embellishments en achtergronden zitten er in.

2014-10-30 23.27.33 In deze kast zitten de meer zakelijke dingen van mijn Stampin Up business. De bestelformulieren, plastic zakjes, die ik gebruik om workshops in voor te bereiden, bestel archief, dat soort dingen, en de bovenste la, daar zit het belangrijkste in. Mijn eigen catalogus!   Als die tenminste niet naast me op de bank, tafel of bed ligt.

 

De eerste gast kwam om klokslag 20.00 en toen was het net klaar.  Ik hoefde alleen nog de Project Life producten op tafel te zetten.

2014-10-30 23.28.01

Het is me weer gelukt.

En mag ik vandaag met inkt spelen, daar ben ik heel erg aan toe.
Volgende, grote, klus is het uitzoeken van mijn stempels. Heb ik ook zin in, maar dat is wat voor volgende week.

En als alles klaar is, komt er een open dag. Met make en takes, cadeautjes en prijsjes.

 

 

 

2 thoughts on “Donderdagavond Project life

  1. Geweldig geworden Marrigje! Wat een hoop laatjes en wat heerlijk kleurrijk. Petje af!

    1. Dank je. Ik word er ook blij van als ik er naar kijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *