Druk

Ik ben het blog niet vergeten. Ik ben zo druk dat ik denk dat het niet interessant is om te bloggen waar ik mee bezig ben.

2015-01-18 16.49.40

In mijn workshopruimte, waar ik zelf ook altijd mijn dingen maak, stond geen printer. Omdat wij een vrij lang gerekt huis hebben, en ik niet goed loop, was printen niet iets wat ik gebruikte in mijn gehobby.
Om een lang verhaal een beetje korter te maken, met de komst van de wifi printer werd het een wens van me, om een printer in mijn hobbyruimte te hebben. Als de printer niet meer met een draadje vast hoeft te zitten aan de router zou dat kunnen.

Afgelopen zaterdag waren we voor iets anders bij EP voordeelland en daar stond een printer met 25% korting. En dan is het niet slim om die te laten staan.

Maar, om die printer te plaatsen, moest er wel even opgeruimd worden, en jullie kennen me, als er dan opgeruimd wordt, moet ik gelijk uitzoeken en opnieuw inrichten.

Heel de zondag was daarmee weg. Maar toen was de ruimte weer toonbaar, en is het weer beter geworden.
Alleen geen creatieve uittingen om hier te laten zien. Maandag wel, veel zelfs, maar opgestuurd voor ik er foto’s van gemaakt had. Dat is wel een beetje dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *