Druk

Met een groot gezin, zijn er van die dagen, dat er gewoon geen rust tussen is. Zeker als het vakantie is. Afgelopen week hadden wij vakantie, en was het druk in huis.  En rustig, gek genoeg tegelijker tijd.  Als we vakantie hebben kunnen we in de morgen rustig opstarten, en dat vind ik zo fijn, dat ik het er helemaal van neem.

Maandag is voor mij een produktieve dag, in normale omstandigheden, maar vandaag dus niet. Zoonlief moest voor controle naar het ziekenhuis in den Helder, en natuurlijk ging ik met hem mee.

2016-02-24 13.08.05Dokter was niet ontevreden, en hij kreeg een bijzonder medisch advies. Hij moet gamen op de Wii, wel op het balanceboard, want daarmee oefent hij zijn gebroken enkel.
Eenmaal thuis kon ik net een verlate lunch tot me nemen, voor ik weer naar school moest om mijn dochter te halen.  Onderweg naar huis zijn we op zoek geweest naar een cadeautje voor mijn lief die zondag verjaart. Nog niets gevonden helaas. Gelukkig heb ik nog een paar dagen, en heb ik al 1 cadeautje in huis.  En een appeltaart, zelf gebakken, valt ook altijd erg in de smaak.

Voor de broodnodige rust in deze drukte , doe ik maar weer zentangle, of doodling. Dat is mooi,en mega ontspannned. .

Morgen verder in dit theater, zei mijn moeder op zulke momenten.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *