Enveloppe

2015-01-11 21.25.34

Net voor het weekeinde, kreeg ik nieuwe stempels binnen, echt een superset, waar ik erg veel zin in had om mee te gaan werken.

2015-01-12 10.02.56

Toen ik echter gisterenavond mijn spullen bij elkaar zocht, kwam ik andere dingen tegen, en maakte ik wat heel anders.  Op kaarten gemaakt met die super set, zullen jullie nog heel even moeten wachten.

In de Herfst Winter catalogus van Stampin’Up! stond een heel erg leuke stans, om een envelopje te stansen precies op maat voor een giftcard. En tot mijn grote vreugde, staat dezelfde stans in de Spring Summer catalogus.

Tegenwoordig kun je echt overal giftcards kopen. Gisteren was ik met de kinderen bij de Primark in Zaandam, en zelfs daar hingen giftcards.

Ik hou niet van geld geven maar een giftcard van de Primark voor een pubermeisje, of een Ikea giftcard voor iemand die net verhuisd is, vind ik weer wel erg leuke cadeautjes. Of een Intertoys giftcard voor een jongetje van 11, die lego spaart. Mogelijkheden genoeg. En ik zag zelfs ergens boeken op een kaartje staan, voor in je ereader, Dat vind ik helemaal een super gift.

Maar een kale giftcard geven vind ik weer niet leuk. Dus heb ik met die stans een envelopje gemaakt voor een giftcard.

2015-01-12 10.03.21

In de Spring Summer catalogus staat ook deze set met prachtige teksten voor giftcards. In de catalogus staat hij in het engels, want de hele catalogus is in het engels. Gelukkig is deze set ook te koop in het nederlands. Het is een Polymere set, met allemaal losse zinnen die je ook onderling kunt wisselen. Ik ben er helemaal weg van, en heb er al meerder keren gebruik van gemaakt.

De set is dan ook geschikt voor elke gelegenheid. Ik heb nu een dank je kaart gemaakt.

2015-01-11 21.25.34

De voorkant heb ik deels bewerkt met een embossingfolder. Het bandje is een restje van een kaart. Bestempeld met Something Lacy, ook uit de nieuwe catalogus. Echt een super bruikbare achtergrond stempel. Die zul je vaker tegenkomen op mijn blog.

2015-01-11 21.25.11

 

 

In het envelopje zit een kaartje, het zwarte papier is schoolbord papier, daarop gestempeld met chalk inkt. Ziet er nu net uit als of je met schoolkrijt bent bezig geweest. Alleen geeft het niet af. Achter dat kaartje kun je een giftcard plakken of gewoon los leggen. Dit geeft toch vele malen leuker dan alleen een giftcard?

 

1 thought on “Enveloppe

  1. Leuk kaartje, en je had het wel gezegd, maar toch heb ik er overheen gekeken dat deze set er in het Nederlands is. Bovenaan mijn volgende bestelling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *