GreenBagLady Texel en Stampin’Up!

Het idee kwam toen ik in New Orleans was. Zoveel mensen zijn aan het werk om voor mij een leuk feest te maken. Natuurlijk zijn er de mensen die je ziet, maar er zijn er zoveel achter de schermen bezig voor mij daar wil ik iets voor terug doen.

Stampin’up! geeft ons, als demonstrator altijd een tas aan het begin van een bijeenkomst, of dat nou Backstage, OnStage of een andere bij eenkomst is, er ligt eigenlijk altijd een tas voor ons klaar.

Voor mij dus een logische keuze om een greenbaglady tas mee te nemen voor alle mensen die daar voor mij aan het werk zijn.

De weken voor mijn vertrek waren zo druk en hectisch dat het er zelfs bijna op leek dat ik niet weg zou kunnen. De ochtend van vertrek maakte ik dus nog snel een stapel labels om aan de tassen te binden. We zouden om half 8 avonds in de trein zitten vanaf Amsterdam, en dan pas de volgende ochtend aankomen in Wenen, tijd genoeg dus om dat onderweg te regelen.

Met een tas vol tassen stapte ik in de trein naar Wenen. Het was super gezellig om daar samen met Margreet (vriendin en downline ) labels aan de tassen te binden.

Mijn plan was in Wenen de DDM van Duitsland (met wie ik dit besproken had) de tassen te geven en er verder geen aandacht aan te schenken. Dat liep even wat anders.

Op het moment dat we afgesproken hadden werd ik opgehaald, om even ergens anders mee naar toe te lopen. Daar stonden Shelli Gardner (Co-founder van Stampin’Up!) en Sara Douglass (CEO van Stampin’Up!) om de tassen in ontvangst te nemen.

Natuurlijk maakte ik van de gelegenheid gebruik om te vertellen over GreenBagLady, en waar deze tassen van gemaakt zijn. Er zitten tassen bij die gemaakt zijn van een paardendeken, maar ook die gemaakt zijn van een trouwjurk. We krijgen gordijnen en dekbedhoezen maar ook kleding en restmateriaal, te veel om op te noemen en super leuk om leuke ,grappige en heel mooie combinaties mee te maken. Omdat Shelli en Sara allebei ook makers zijn waren ze erg geinteresseerd in het verhaal, en ook in de GreenBagLady movement. Er werd zelfs gezegd dat ze de stoffen die Stampin’up! ook een tijd geproduceerd heeft al weggegeven heeft, anders hadden ze misschien wel naar GreenBagLady gegaan.

Tenslotte was er nog een moment om met Shelli en Sara op de foto te gaan.

Voor mij echt een top moment van Stampin’up! in Wenen.
Groetjes
Marrigje

Ps, ik kreeg achteraf te horen dat het erg gewaardeerd werd.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *