Inspiratie is overal

Overal en in alles kun je inspiratie vinden. Dat is het thema deze week.
Ik vind veel van mijn inspiratie in de natuur, merkte ik toen ik dit blog aan het schrijven was. Kleuren, en plekken die ik zie als ik met de hond wandel inspireren me vaak tot het maken van afbeeldingen met inkt en stempels.
Maar niet alleen daar. Ik vind het overal, en daar wil ik het over hebben.


Wij hebben een chronisch verkouden kat, die extra verzorging nodig heeft. Ze heeft ook hulp nodig bij schoon blijven.
Bij de Action vond ik Pet Wipes. Of dat nou echt beter is voor de kat weet ik niet, leek me in ieder geval zachter dan het wc papier dat we er eerst voor gebruikten.
Ook al ben ik erg tegen wergwerp, soms is het wel handig, dus kocht ik een paar pakjes.

Toen ze hier in huis lagen begon het bij mij te kriebelen, Dat was wel een erg leuke vorm en misschien was daar wel wat mee toe doen.

Toen het pakje leeg was, heb ik dus de sluiting er af gehaald en bewaard.

Het lijkt me een super leuke manier om een klein cadeautje op een kaart te verstoppen, of een geheime boodschap op een layout in een memory album.

Ik heb dit kaartje aan verschillende mensen gegeven, en iedereen gaat gelijk proberen of het open kan. Nu heb ik er niets speciaals in gedaan, maar het is net een doosje waar je wat in kan stoppen, een klein cadeautje, geld, of iets anders.

Als liefhebster van het maken van layouts lijkt dit me een prachtige manier om geheime teksten in je Memory Album te maken. Dat doe ik vaak, zeker als ik het album voor iemand anders maak. Dan kun je wel je memory album delen met anderen, maar de persoonlijke boodschap of het persoonlijke verhaal is dan verstopt.

Nu heb ik alleen een mooie tekst achter het deurtje gestopt. Al sta ik wel heel erg achter de boodschap, erg persoonlijk is het niet.

Groetjes
Marrigje

Gebruikt bij de kaart:

Gebruikt bij de layout:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *