Joy to the World

Joy to the world was de titel en het thema van de Paper Pumpkin die op dit moment (nog) te koop is bij Stampin’Up!

Ik ben gek op een Paper Pumpkin doos. Waarom? Het is een beetje een verrassing wat er in zit, wat ik heel erg leuk vind, een verrassing.
Als ik mezelf tot doel stel iets te maken met alleen wat in de Paper Pumkin zit, soms aangevuld met inkt en lijm, dan word ik creatiever vind ik altijd.
De Paper Pumpkin is niet elke maand te koop in Nederland waardoor het extra leuk is als er eens 1 wereldwijd te koop is.

In een Paper Pumkin zit, zoals in de meeste craftdozen die er te koop zijn, alles wat je nodig hebt om een project te maken. Met een werkbeschrijving.

De Paper Pumkin Joy to the world, bevalt alles wat je nodig hebt om 8 kerstkaarten te maken. Compleet met prachtige enveloppen om ze gelijk te versturen. Stampin’Up! is natuurlijk een stempelbedrijf, in een Paper Pumkin zit een stempelset die nergens anders te koop is.

Beslist een aanrader dus, zowel voor een beginnende stamper, de gevorderde carfter, als voor de professionele hobbyist.

Voor mij is de Paper Pumkin een reden om te gaan boekbinden. Ik heb mezelf namelijk voorgenomen om van elke Paper Pumkin die ik krijg, een boekje te maken. Waarbij ik gebruik maak van wat er in de Paper Pumkin zit, en niet of nauwelijks wat anders.
Disclaimer, in dit minialbum heb ik gebruik gemaakt van de set Doves of Hope. Prachtige stempelset die er super goed bij past. En hoe verschrikkelijk mooi ik de bloemstempel ook vind dit in de Paper Pumkin zit, ik miste een variatie, en deze set past super goed bij de stijl van de Paper Pumkin.

Deze keer heb ik een enveloppe boekje gemaakt, en dan in de vorm van een Laperello, een harmonica boekje.

Ik had het mezelf extra moeilijk gemaakt omdat ik geen foto’s wilde gebruiken. Een mini album maken zonder foto’s is namelijk ook erg leuk. Omdat ik zo bezig ben met Memory Keeping was het weer even een beetje anders denken voor me.

Ik heb de tekst van het lied Joy to the World uitgeprint en daarna met de Minc van goud voorzien. Ik wilde graag papier waar je doorheen kunt kijken, en daarom heb ik geprint op rijstpaper van Tommy River. Want niet elk papier is goed om op te printen en mijn printer wilde niet meer printen op Whisper White en op Vellum. Geen idee waarom niet meer, want ik heb het veel gedaan. Misschien is de printer niet blij met de laatste verhuizing en is ie in protest. Zou natuurlijk kunnen.

En toen ben ik los gegaan. Het was echt fijn om weer achter het bureau van mijn vader te zitten, en heerlijk te werken. Enige probleem was dat ik wel moest bedenken dat ik op tijd naar bed moest want het ging zo lekker, dat ik bleef zitten.

In dit blog staan foto’s van het boekje. Filmpje op Youtube en Tiktok volgen nog.


Groetjes
Marrigje


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *