Kaartenschrift

In deze moeilijkere tijd van sociale isolatie is het fijn als je een kaartje kunt sturen naar iemand die dat nodig heeft. Chaoot als ik ben weet ik natuurlijk nooit wanneer ik precies een kaartje moet sturen en naar wie. Toen ik het daar vanmorgen met mijn groep over had, had ik ineens een idee. Omdat voor mezelf makkelijker te maken en wie weet voor anderen ook. Omdat sociale isolatie ook betekent dat veel winkels dicht zijn en ff snel naar de HEMA niet kan, heb ik iets ontworpen dat je kunt maken met wat er in huis is.  

In mijn huis is er natuurlijk wel van alles aanwezig als lijm, stempels en inkt, en omdat dat toch mijn materialen zijn, heb ik natuurlijk wel met Stampin’ Up! materiaal gewerkt. Het kan echt ook met wat je in huis hebt, zelfs als je geen enkel knutselmateriaal in huis is. Vandaag tutorial deel1, morgen gaan we verder met deel 2.

Veel plezier met maken, en als je foto’s wilt delen, graag! Dat kan hier in de reacties of op Facebook Wad Creatief. Zou ook erg leuk zijn als je lid wordt op Facebook van Wad Creatief Forum. Dan kun je ook een verzoek achterlaten op de groep om een kaartje te sturen naar iemand waarvan jij vindt dat hij of zij dat nodig heeft. Voor een verjaardag, een huwelijk, of gewoon omdat het in deze tijd heel fijn is om af en toe een kaartje te krijgen.

Groeten,
Marrigje

1 thought on “Kaartenschrift

  1. Heel leuk marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *