Maandagavond=Workshopavond

Ik heb, geheel tegen mijn gewoonte in, afgelopen periode de workshops gepland voor heel 2019. Elke 5 weken is er een workshop die een groter project is. Dit omdat ik zelf niet alleen graag kaarten maak, maar ook pocket pages, doosjes, en zoals deze keer een MDF project.

Basis voor dit project was de eeuwig durende kalender van de Action. Ik weet dat ik vaak zeg dat je bepaalde dingen niet moet kopen bij de Action. Maar ik heb absoluut geen bezwaar tegen de Action, ze hebben heel erg leuke dingen. Je moet het even zien (zoals een deelneemster  zei). 

De MDF projecten die de action verkoopt zijn goed. Soms zijn ze niet helemaal precies gezaagd. Maar met een papieren nagelvijl zijn te grote stukken makkelijk af te zagen, en is eea een beetje te klein waardoor het niet klemt, Tombo Multipurpose glue is dan een wondermiddel. 

 

Omdat we op een workshop avond toch beperkt tijd hebben, had ik van te voren al het papier gesneden. Daardoor had iedereen tijd genoeg voor het maken van haar eigen kalender.  De keuze van Design papier (DSP) was daardoor voor mij. Met een pak DSP heb je dan toch nog keus genoeg, want er zitten eigenlijk verschillende stijlen in 1 pak. 
Het DSP was voor de buitenkant, De binnenkant, de kant die je het meeste ziet, was Wisper White. Met inkt en stempels, passend bij het DSP, heeft iedereen haar eigen kalender gemaakt. 

   Samen stempelen, en creatief zijn, zorg voor een super sfeer. Het was dan ook weer een super leuke avond.   Er is hard gewerkt, maar ook heel erg gelachen. 

 

 

 

 

 

Voor de versiering van de maanden en cijfer kaartjes hebben we oude stempelsets gebruikt. Als alphabet junkie heb ik zoveel sets in de kast staan, daardoor was er veel keus. en de set Perpetuum Kalender is zo geschikt voor ht versieren van de kleine kaartjes, dat die al snel favoriet was.
En hij past wonderwel bij de stempelset: Bloom by Bloom die gebruikt was voor de binnenkant. 

De resultaten mogen er zijn: 

Zo leuk dat iedereen dezelfde materialen tot haar beschikking had, en dat er toch 5 zulke verschillende kalenders uit komen. 
Benieuwd of het volgende week ook zo is. Dan gaan we verjaardagkaarten maken. Zin om mee te doen?  We hebben nog plek. Elke Maandagavond om 19.30 in het Atelier van Wad Creatief. 

Groetjes

Marrigje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *