Nieuw speelgoed

5 september ging de nieuwe catalogus life. Dat wil zeggen dat er weer heel veel nieuw speelgoed te verkrijgen is.  Een doos vol nieuw speelgoed kwam donderdag bij mij binnen.
In die doos zat dit prachtige Design Papier (DSP) Omdat Stampin’Up! dit jaar 30 jaar bestaat, is er heel veel speciaal papier ontworpen. Waaronder dit papier. Dit papier is van een prachtige kwaliteit, niet te dik , waardoor het niet echt geschikt is om doosjes van te maken, maar wel super geschikt voor decoratie.
Het papier heeft aan beide zijden een prachtige parelmoer glans. 30 jarig jubileum is een parelmoeren jubileum. Want zoals altijd klopt alles bij Stampin’up! helemaal.

Bij een pak Design Papier is het ook mogelijk een bijpassend pak Cardstock te kopen. In dit geval zijn dat 3 kleuren cardstock die perfect bij het DSP passen.
En hoewel ik eigenlijk van plan was met een heel andere set te gaan spelen, moest er wat gemaakt worden met dit prachtige Design Papier. Het fijne van zulk mooi papier is, dat er niet veel nodig is om een kaart te maken.                                                     In dit geval was een lintje en een klein label met tekst voldoende om de kaart helemaal af te maken.
Het lint is gemaakt door een stans uit de set All The Presents te stansen uit BlackBerry Bliss Cardstock. Daarna heb ik er een stukje Braiden Linen Trim doorheen geregen.

Het label is een van de labels uit de stans Tags and Tidings. Met deze stans stans je in keer 16 labels uit. Heel lieve die er om vragen om verder bewerkt te worden.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *