Nieuwe Stampin’up! Catalogus

Alleen de voorkant is al om van te watertanden!

Vandaag gaat de nieuwe Catalogus van Stampin’Up! in, wat betekend dat je er nu in kunt kijken en uit kunt bestellen.
Als demonstrator heb ik het voorrecht om al eerder in de catalogus te kunnen kijken. En ik moet zeggen ik ben super enthousiast!

Behalve een heleboel geweldige stempels en stansen, zijn er echt veel stanssets die niet bij een stempelset horen.

Er zijn 4 soorten stansen, Basis stansen, zoals rondjes, labels en rechthoeken. Stansen die je echt moet hebben in je verzameling. Stansen van doosjes en zakjes. Voor mij zijn dat ook basis stansen waar je er gewoon een paar van moet hebben.
Dan heb je stansen die je gebruikt om je gestempelde afbeelding uit te stansen. Die bestel je samen met een stempelset.
In deze nieuwe Stampin’Up! Catalogus komt er nog een categorie bij. Stansen die achtergronden stansen of figuren om kaarten mee te versieren maar die los staan van stempelsets. Super fijn dat die er nu zijn want die maken dat je nog meer uit je stempelset kunt halen. Door een andere achtergrond toe te voegen, of een gestanst randje, heeft je stempelset weer een heel nieuwe uitstraling.

De nieuwe Kleuren

Behalve extra stansen, staan er natuurlijk prachtige stempels in de catalogus en is het geheel zeker de moeite waard om te bekijken.
Je kunt de catalogus hier op het blog online bekijken. Wil je toch liever een papieren versie? Laat het me dan even weten.

Groetjes
Marrigje

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *