Nieuwe stempels

Met een nieuwe Stampin’ Up! catalogus, zijn er ook nieuwe stempels.
Ik heb gespeeld met een van die nieuwe stempelsets. En met de nieuwe kleuren.
Met elke stempel die ik zetten werd ik meer verliefd op deze stempelset, en de kleuren?? Die zijn net zo mooi als ze klinken.

You’ve Got This, heet deze set. En hij bestaat uit de grote bloem, en een achtergrond vlek, met 3 teksten.

2015-05-11 19.42.53 Deze stempel is gestempeld met Stazon, en daarna ingekleurd met een kwastje en Watermelon Wonder, de steel met Cumcumber Crush. Het hartje met Delightful Dijon.

2015-05-11 19.43.27 De strookjes zijn restjes van de doosjes van gisteren. Het papier moet voor de doosjes net ff kleiner gesneden worden dan A4. Deze techniek heb ik geleerd op de Art Specially, en er een variatie op gemaakt. De gekleurde strookjes geweven, en daarna de bloem erop gestempeld. Het sentiment komt uit de Project Life set Moments like this. De tekst is erg toepasselijk bij deze stempelset en kleuren.

2015-05-11 19.43.41 Voor deze kaart heb ik de bloem gestempeld op Shimmery White met Stampin Markers. Door dan met de blenderpen de kleur op te lossen, kun je de stempel ook nog inkleuren. De rand is gestempeld met de vlekjes stempel uit dezelfde set.

2015-05-11 19.44.00De achtergrond is gestempeld met de vlekjesstempel, met Tip Top Taupe. Na het inkten, heb ik de stempel eerst lichtjes gestempeld om een kladpapier. Daarna op cardstock. Daardoor is de vlek nog lichter van kleur, en wat minder egaal.  Daarna heb ik de bloem er op gestempeld met Watermelon Wonder. De tekst heb ik 2x over elkaar gestempeld, 1x met Tip Top Taupe, en daarover heen, met behulp van de Stamp-a-Magic, met Watermelon Wonder.

Dit zijn slechts een paar dingen die je met deze set kan doen. Ik ben nog lang niet uitgespeeld met deze set. Maar ik heb nog meer leuks dat ik wil laten zien. De volgende keer zal het dus een andere stempelset zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *