Sale-A-Bration

Gisterenavond werd tijdens de persconferentie van de regering duidelijk dat we nog weken thuis zullen zitten, en nog lastiger, dat de winkels nog weken dicht zullen zijn. Ik heb al heel wat keren gedacht, ik moet ff langs de Gamma. Action, en het ergste, even langs de boekwinkel, om me dan te realiseren dat de winkels dicht zijn.

Dingen beginnen ook op te raken, niet de echt belangrijke dingen want die winkels zijn gewoon open maar dingen als kattenbakzakken, die ik bij de Action haal, of een latje wat ik nodig had voor mijn kerstboom. We willen wat planken ophangen maar de Gamma is dicht. Natuurlijk kan dat besteld maar ik zoek graag even door de winkel wat ik precies wil hebben, dat kan ik toch minder goed zien via een beeldscherm.

Iedereen heeft het moeilijk, het is voor iedereen naar deze lockdown. Wat mij gezond houdt en bezig, is dingen maken. Dat doe ik met Stampin’Up! En omdat dat een online bedrijf is, kan ik daar net als anders gewoon bestellen.

Afgelopen week heb ik voor een aantal mensen een bestelling gedaan, Als Demonstrator is dit de leukste tijd van het jaar om voor mensen te bestellen. Het is namelijk Sale-a-Bration, dan mag ik cadeautjes weggegeven, SUPER leuk vind ik dat altijd. Nu de bestellingen online of wie whatapp worden door gegeven, is het wat heen en weer appen voor alles rond is, maar ik heb voor iedereen extra kunnen bestellen. En daar word ik dan weer echt blij van. Wil je ook cadeautjes krijgen? Hou dan deze week het blog in de gaten, dan kun je zien hoe je dat zou kunnen doen.

Wil je nu al meer weten? Kijk dan eens in de catalogus, daar kun je alle nieuwe dingen zien en in de SAB folder kun je de cadeaus zien.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *