Sneak peaks

Je hebt van die dagen dat je aan het eind van de dag tegen jezelf zegt, Wat ik heb ik eigenlijk allemaal gedaan vandaag?

Dagen waarom anderen je planning bepalen, doktersafspraken, ziekenhuisbezoeken, en meer van dat. Het leven neemt het even over, zeg ik dan altijd.

Vanaf afgelopen donderdag was het leven even degene wat mijn leven bepaalde. Inderdaad ziekenhuis bezoek (niet voor mezelf gelukkig dit keer, maar zoonlief mocht zijn gips achterlaten in het ziekenhuis) Verhuizen vandezelfde zoon binnen Utrecht, boodschappen doen met de jongste zoon omdat die ineens uit al zijn kleren lijkt gegroeid (brugpiepers hebben de gewoonte ineens heel erg te groeien en veranderen)
En daarna was het zondag, en na al die drukke dagen moest er ineens ook nog huishouden gedaan worden. Zo verschrikkelijk onaardig dat het huishouden zichzelf niet bij houdt. Ik ben best bereid om de extra werken te doen, het zou alleen heel aardig van het huishouden zijn als die gewoon zelf de keuken schoonmaakte en de was deed.

Tussen door heb ik nog wel kans gezien iets te knutselen, gelukkig. Als ik zoveel dagen niet creatief kan zijn, word ik er, op zijn zachts gezegd, niet gezelliger op.

2016-01-24 15.05.23

Schaapjes gestempeld. 105 in totaal. Binnenkort (in April) is er een Stampin’Up! dag voor demonstrators, en daar moeten swaps voor gemaakt worden.
Swaps zijn iets dat je maakt, en ruilt (swapped) met anderen, Ik maak er 100 (5 voor het verlies) en kom dan thuis met 100 nieuwe ideeen voor kaartjes, en workshops.

Heel erg leuk dus.

 

 

2016-01-24 17.15.39En dan moeten al die schaapjes natuurlijk uitgeponsd worden.

 

 

 

 

 

2016-01-25 21.26.06Daarna moeten ze nog gekleurd worden. Dat is wel een boel werk, maar heel erg leuk om te doen, en gaat makkelijk ff tussendoor. Natuurlijk maak ik een schaapjes swap, ik woon op Texel!

 

Je ziet, tussendoor ben ik nog wel bezig geweest, alleen minder dan anders.

Groetjes
Marrigje

 

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

4 thoughts on “Sneak peaks

  1. wat leuk, ik wil binnenkort weer eens de westwing van binnen bekijken. Wanneer zou dat kunnen?

    1. Roep maar wat. Eens kijken of we op dezelfde dag op dezelfde plek kunnen zijn :D, Moet toch lukken ?!

  2. Aah wat n superschattig schaapie!! Die valt zeker in de smaak op de Stampin Up! Dag! ??

    1. Ja leuk is ie he?! Ik ben helemaal verliefd op dit lammetje (Lampie op zien tessels)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *