Stayokay

knutselen Stayokay

Sinds een jaar of 2 geef ik elke vakantie workshops in de Stayokay Texel.  Het zijn inloopworkshops, wat wil zeggen dat de kinderen zich niet hoeven op te geven. Ik ben er gewoon op half 10, en blijf tot alle kinderen die mee willen doen klaar zijn. Soms is het maar een uur, maar even zo vaak ben ik een hele ochtend in de Stayokay.

vuurpijl

Voornamelijk met basismateriaal (of zoals we het vroeger noemden waardeloos materiaal)  Ik probeer daarvoor altijd onderwerpen te verzinnen die in het seizoen horen.
Deze week maakte ik daarom een vuurpijl met veel glitter natuurlijk.  Na kerst en voor oudjaar is dat het aangewezen onderwerp. Het was dan ook een succes, en de meeste deelnemers maakte 2 vuurpijlen.

sneeuwvlok

Vandaag heb ik een sneeuwvlok gemaakt. Die was wat lastiger dan ik had gedacht, hoewel het voor de kinderen toch geen probleem bleek.  En ook vandaag heb ik de glitter niet gespaard. Gelukkig ben ik zelf ook dol op glitter.

Voor beide workshops maak ik gebruik van wc rolletjes. Wat is dat een geweldig materiaal. Daar kan je zo veel mee. Ik ga er zeker ook mee werken tijdens mijn Stampin’ Up! workshops, al was het alleen maar om je er van te overtuigen dat je ze niet allemaal hoeft weg te gooien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *