Weekly deals in Action

2014-09-11 11.41.45

Tijdens de zomervakantie besloten mijn kinderen dat ze van kamer wilden ruilen. Nou stond dat al langer op het programma, maar ze besloten ineens dat het nu moest gebeuren. Beide kinderen wilden ook gelijk de kamer schilderen, en dus werden er spullen in dozen gezet, kamers ontruimd, en kamers ingeruimd. Maar natuurlijk bleven er spullen in dozen staan. Die ben ik nu langzaam aan het uitruimen, en aan het verwijderen. Want de zomervakantie is voor mij, en voor veel mensen die op Texel wonen, een van de drukste periodes van het jaar. Veel workshops gegeven, veel markten gedaan. En nu is er weer tijd voor huishouden. Niet in de laatste plaats omdat het buiten wat afkoelt, en avonds eerder donker is, en we dus weer meer in huis moeten zijn.

Dus vond ik mezelf gisterenmiddag ineens bezig met het uitzoeken van Stampin’ Up! papier, want ook dat deel was afgelopen maanden blijven liggen. Nou is het uitzoeken van dat papier niet het naarste wat ik me kan voorstellen. Dat prachtige papier allemaal weer door mijn handen laten gaan, en nu zit alles weer goed in de bakken, waardoor knutselen daarmee nog leuker en makkelijker is geworden.

Om mezelf te belonen heb ik gisterenavond nog een kaartje gemaakt, met producten uit de Weekly Deals. De achtergrond heb ik gemaakt met een brayer en een embossingfolder. Eerst met een brayer de embossingfolder be-inkt, Er een beetje Vanilla Shimmer Smooch spritz op de brayer gespoten voor een beetje extra glitter.

Daarna in de embossingfolder door de bigshot gehaald. En laten drogen. Daarna 5 ornamenten geponst uit groen papier.  Een stukje Bakers Twine met glitter om de kaart, en de ornamenten als bloem opgeplakt met Dimensionals. Brad in het midden. De Builder Brads zijn toch echt wel mijn favoriete brads! Tenslotte nog een sentiment. Dit sentiment komt uit een Hostess set, die alleen te verkrijgen zolang de autumn/winter catalogus geldig is. En hij is meer dan super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *