Wensdroom…

Een jaar of 7 geleden kwam het tijdschrift Papercraft Inspiration naar Nederland. Mijn vriendin en ik waren gelijk verkocht, wat een leuk inspirerend blad is dat.
En opvallend genoeg, elke keer als we op zoek gingen naar iets waar we echt helemaal weg van waren (meestal stempels) dan was het van Stampin’Up!
Tijdens onze zoektocht ontdekte we dat het alleen te koop was in Amerika.
Groot was onze vreugde dus toen dat naar Nederland kwam in 2012. Eindelijk die prachtige produkten onder handbereik.
Ik zou demonstrator worden zodat we het ook nog makkelijk konden bestellen. Hobbydemo noem je dat.

2015-12-12 14.01.04

Het liep een beetje anders. Workshops geven, anderen leren hoe je met stempels en inkt werkt, of anderen helpen met het maken van een Project Life album, vind ik zo leuk, dat ik dat wekelijks doe.
Maar wat is er nou leuker dan een groep enthousiaste mensen iets moois te zien maken, Ik reis daar graag Nederland voor door.

2015-11-19 20.46.08

Nu heb ik nog 1 droom. Ik droom ervan om met een heel team demonstrators een dag, of een weekeinde door te brengen in de Stayokay Texel. Mijn droomlocatie. Mijn team is nu nog te klein om dat te doen, We passen nog in een huiskamer.
Ik zou graag meer teamleden hebben, en laten delen in het feestje dat Stampin’Up! ook is. Samen met elkaar creatief zijn, leren van elkaar, en lachen met elkaar.

2016-01-16 14.35.48-1

Wil je er meer van weten? Neem dan eens contact met me op. Er is een prachtige aanbieding die de hele Sale-a-Bration periode loopt, en daar vertel ik je graag meer van.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *