Workshop

Bij een nieuwe catalogus, doe je natuurlijk een workshop met nieuwe materialen en stempels.
Dat hebben we vandaag gedaan. Het was een geweldige workshop, die nieuwe spullen werden dan niet met gejuich maar wel zeer enthousiast ontvangen. De kaarten werden mooi, en we hebben ook nog veel plezier gehad.

2015-06-06 21.29.21

 

Het eerste kaartje dat we maakte, was deze. Vinden jullie de nieuwe embossingfolder ook niet super! Ik ben er heel erg weg van, en die ga ik zeker vaker gebruiken.

De stempel komt uit de set Everything Elenor. Gestempeld met Always Artischok. Een stempel inkt die al jaren in de collectie zit, en ik dus al jaren in mijn kast heb staan, maar die pas sinds kort heel regelmatig gebruik.

De bloemen zijn gestempeld met Cherry Cobbler, op het nieuwe Cotton Paper. Daarna uitgeponsd met de Pansy punch.  Het Cotton Paper is mijn favoriete nieuwe product denk ik. Papier dat je kunt stempelen, vouwen en ook nog bloemen mee kunt maken is helemaal voor mij.

 

2015-06-06 21.29.06

Deze kaart is gemaakt met de set Sprinkles of Live. Deze set is een goede doelen set. Van elke stempelset verkocht in Nederland, gaat €2,25 naar het Nederlandse Ronald McDonald Huis. Voor kinderen die in het ziekenhuis liggen is het heel erg belangrijk dat hun ouders dichtbij zijn, en voor ouders is het belangrijk om dicht bij hun kind te kunnen zijn. Daarom zijn Ronald McDonald huizen heel erg belangrijk in de buurt van academische ziekenhuizen. Door stempelsets te verkopen haalt Stampin’Up! geld op voor het goede doel.  En het leukste van deze set ? Hij is ook nog geweldig leuk! Je kunt met deze set niet alleen boompjes maken maar ook cupcakes, en ijsjes. Wolkjes, en de (engelse) teksten die erbij zitten, zijn ook nog eens heel grappig.

2015-06-06 21.29.33 2015-06-06 21.29.39

 

Tenslotte maakte we een verjaardagskaartje. Met de Nederlandse Hostess set En het Cherry On Top design papier. Papier waar je al vrolijk van wordt zonder dat het een kaartje geworden is.  Heel heldere vrolijke kleuren en leuke designs.

Bij elke kaart hebben we, met het nieuwe Envelop paper, bijpassende enveloppen gemaakt. Want met het nieuwe envelop paper en het envelop punchboard, heb je nooit meer een kaart zonder goede envelop

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *