Workshops

Vandaag was een volle Wad Creatief dag.

Vanmorgen begon ik met een workshop ‘ Waterspaarders’ bij de Stayokay. (ik noem het workshop, maar je zou het ook Kinder Animatie kunnen noemen) Bij deze actie maken de kinderen een etiket voor een fles douchegel, zodat je onder de douche je fles ziet staan en je realiseert dat je geen uur onder de douche hoeft te staan, maar dat 5 minuten genoeg is.
Het etiket wordt getekend op een sticker met alcohol stiften, waardoor dat niet uitloopt onder de douche. Alleen dat al vinden de meeste kinderen geweldig. Ik ben zelf altijd onder de indruk van al de teken talenten. Mijn potlood wil nooit de kant op die ik in mijn hoofd heb, dus ik hou het bij bloemetjes dan is dat niet zo erg, maar de mooiste dingen komen op de etiketten te staan.

Waterspaarders

Tegen 12 uur was ik weer thuis, snel even eten, en koffie drinken met Omarijke en de buurvouw, Om half 2 had ik een kinderknutselclub die wilden komen pixels. Super gezellig en er zijn geweldige pixel kunstwerken gemaakt. Pixelen wordt het mooiste als je een voorbeeld als basis neemt maar ik stimuleer de kinderen altijd om hun eigen fantasie te gebruiken en andere kleuren te pakken en de achtergrond naar eigen inzicht aanpast. Dat deden de kinderen met overgave en er kwamen erg mooie pixel werken te voorschijn.

Pixel magneten
Pixel sleutelhangers

Daarna heb ik even aan mijn eigen selfie album gewerkt (ik had plotseling inspiratie, maar het is nog niet af) En toen was het alweer 8 uur en was het Memories at Sea avond.

Memories at sea

Elke donderdagavond kan je bij mij in het atelier aan je eigen album, of kaarten of wat dan ook werken. Je neemt je eigen werk mee, en gebruikt indien nodig mijn spullen, papier, stempels inkt, en vooral is het gezellig. Om 22,00 gaat iedereen dan weer naar huis, en doe ik nog een rondje met de honden. En dan is mijn dag ook weer om. Maar dit was een echt goede dag, daarvan wil ik er veel meer.

Groetjes
Marrigje

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *