You mean the world to me

Vandaag de hele dag besteed aan het maken van plannen. Wat een super energie krijg ik daar van. De hele dag bezig met Stampin’Up! en nieuwe plannen maken, nieuwe projecten bedenken en uitwerken.
Nu zijn jullie natuurlijk allemaal woest nieuwsgierig naar wat de nieuwe plannen zijn daar kom ik echt binnenkort uitgebreid op terug, voor nu hou ik het even onder de pet.
Maar leuk is het!

Ook de workshop voor morgen voorbereid, dat moest want morgenochtend, de tijd die ik er meestal besteed aan het voorbereiden van de workshop van die middag, ben ik op school. Op het OSG ben ik dat medewerkster aan de Greenbaglady Texel actie, die we voor het tweede achtereenvolgende jaar op het OSG doen. Samen met de kinderen maken we Greenbaglady tassen die op landgoed de Bonte Belevenis gaan worden uitgedeeld.

2016-02-08 13.43.02En dan kwam ook nog UPS binnen met een bestelling. Met prachtig papier er in. Daar maar gelijk een kaartje mee gemaakt.

 

 

 

2016-02-08 20.43.50

 

Deze set staat in de Spring/Summer catalogus en behalve een stempelset en designpapier is er ook een embossingfolder met de wereldkaart. Helemaal super voor kaarten voor mannen, maar ook onmisbaar bij Project Life projecten over reizen en vakantie.

 

2016-02-08 20.44.01

Built for Free Using: My Stampin Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *