Project Life avond

Donderdagavond is Project Life avond

2014-06-04 21.44.31

Wat is Project Life? Dat is een manier om je foto’s op een snelle en leuke manier in te plakken. Tegenwoordig maakt iedereen (veel) foto’s. Die foto’s zitten in je telefoon, in je computer, en worden gedeeld via social media.
Er is echter een zekere charme aan foto’s op papier. Daar kijk ik vaker naar dan naar al die foto’s die in mijn telefoon zitten.

2015-10-01 10.34.21

Nog leuker dan een foto op papier op een stapeltje doorgeven en vertellen wat er op staat, is je foto in een plakboek stoppen en daar het verhaal over de foto’s bij schrijven.  Dat gebeurt al jaren, en noemen we scrapbooking.  Dat is een geweldige en heel creatieve manier van foto’s bewerken, maar kost wel veel tijd.
Een snellere en simpeler manier, maar niet minder leuk of creatief is Project Life, of Photo pocket scrapbooking.

In een album zitten insteekhoezen, foto insteekhoezen. Voor die hoezen zijn kaartjes ontwikkeld en bijbehorende embellishments. Door foto’s en kaartjes bij elkaar te zoeken, maak je je fotoboek.

2014-06-05 10.34.24
Dit kun je weer zo moeilijk maken als je zelf wilt, maar door dit systeem gaat het vastleggen van je herinneringen zo heel snel en makkelijk.
En het leukste is dat je tijdens het bewerken van je foto’s je verhaal herbeleefd.

Bestand 13-10-15 13 12 30       Bestand 13-10-15 13 22 50

Het album is heel erg leuk om te delen met anderen, en ook om zelf weer in te kijken.

Heb je zin om een keer mee te doen? Kom eens langs op donderdagavond, we beginnen om 20.00 uur.
Natuurlijk kom ik graag bij jou om de basisprincipes van Project Life uit te leggen, en je een kickstart te geven bij het maken van je eigen album. Neem daarvoor contact met me op zodat ik je kan uitleggen hoe dat precies werkt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *