Doosjes

2014-08-07 09.54.16

Een van de grote voordelen van Stampin; Up! demonstrator zijn is dat je eerder de nieuwe catalogus kunt bekijken. En ook eerder kunt bestellen.  In de aankomende najaars catalogus, die als thema natuurlijk Kerst heeft, staan de meest geweldige doosjes, en ook gereedschappen om doosjes mee te maken.

Gisteren heb ik even zitten spelen om eens te kijken wat voor doosjes we hebben.

Op de foto staan de meeste doosjes. Er zijn er meer omdat we het geweldige Gift Box Punchboard ook hebben toegevoegd aan de collectie. Daarmee kun je meerdere maten doosjes maken, ik heb de grootste en de kleinste maat gemaakt. Dat is het grootste doosje op de foto, en de kleinste staat in de middelste rij helemaal links. Hoe gaaf is dat papier? Ook nieuw.

Dan staan er 2 doosjes van craft papier op de foto. Die zijn kant en klaar te koop bij Stampin Up. Het grote doosje is een Takeout box. Al kennen we dat hier niet zo, ik vind dit doosje helemaal super! Die gaat zeker , in minder kale vorm, terug komen!

Het kleine doosje is een nieuwe toevoeging aan de serie vierkante kraft kartonnen doosjes van Stampin’ Up! Ik ben verliefd om dit kleine doosje. Geen idee nog wat ik er mee ga doen, ik ben al blij als ik het zo zie staan.

Dan staat er nog een doosje van donker papier op de foto. Die is gemaakt met het zelfde papier als die doosjes die gemaakt zijn met het punchboard. Mooi he, dat cardstock, en stevig dat het is!  Maar we hadden het over het doosje. Voor dit doosje is er een framelit gemaakt. Het doosje wordt behoorlijk stevig, en is zeker geschikt voor kleine cadeautjes, of voor chocolaatjes koekjes, en wat te denken van Sinterklaas cadeautjes? Die passen er ook super in.

Tenslotte de enveloppe, die is erg klein, geschikt voor een giftcard, en ik moet eens even opzoeken of je hem ook kunt opsturen, in Nederland is post aan zulke strenge regels gebonden.

De catalogus is nog niet online, maar je kunt een exemplaar van de nieuwe winter catalogus bij mij bestellen. Er staat nog veel meer moois in, dan alleen deze prachtige doosjes.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *