Project Life : Berlijn

93184521b

Elke week heb ik een Project Life avond, een scrapbook crop avond waar iedereen aan haar (helaas zijn er geen mannen op mijn avonden) photo Pocket Album werkt.

Toen ik het er laatst met iemand over had, realiseerde ik me dat niet iedereen weet wat Project Life, Photo Pocket scrapbooking en scrapbooking inhoudt. Wat is er dan leuker om een album hier op mijn blog te laten verschijnen.

Afgelopen week ben ik met 3 van mijn kinderen (ik zeg de 3 kleintjes waar ze het zelf niet mee eens zijn :D) naar mijn zoon in Berlijn geweest. Daar heb ik 479 foto’s gemaakt, dat is ruim voldoende voor een groot album over Berlijn.

Onderweg hebben we heel veel memoranda bewaard, Toegangs bewijzen, een servet hier, een label daar.

Nu ga ik foto’s uitzoeken en bestellen om in mijn Project Life album Duitsland te verwerken. Ik heb 479 foto’s gemaakt in een week. Mijn zoon van 12 nog een keer zoveel. Die moeten dus wel even uitgezocht worden want zoveel ga ik er echt niet verwerken (ik denk dat 400 genoeg is )

Voordat de foto’s geleverd zijn ga ik via een digitaal programma alvast wat proef layouts maken. Ik ben geen groot fan van digitaal scrapbooking ik werk liever met papier dan met een computer. Met zoveel foto’s is het echter wel leuk om snel wat te hebben, en om wat ideeën al vast op papier te zetten en te zien hoe het wordt. Die voorbeelden zal ik hier ook laten zien.

Elke donderdag avond zal er een nieuw deel van het album te zien zijn. Eerst digitaal, daarvan vandaag de eerste voorbeelden.

Het programma waarin ik werk heet My Memorie Suite, en heeft stampin’up! kleuren en designs. niet alleen, maar wel veel, en daar word ik heel blij van.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *