3 vouw kaarten

Als Stampin’Up! demonstrator maak ik natuurlijk met de producten van Stampin’up! ook dingen om te laten zien wat je er mee kan. Ik geef workshops om je dat te leren en veel van wat ik maak is dan ook bedoeld als werk. Niet dat dat een straf is ofzo, want ik werk graag met stempels, inkt en papier en dan het liefste van mijn favoriete merk.
Waar ik de laatste tijd heel erg gek op ben is werken met een suite. Een Suite betekend een stempelset, met designpapier, stansen en een embossingfolder of embellisments.

Voorkant
Midden
Binnenkant


Toen ik in de Herfst/Winter catalogus van dit jaar deze set Ringed With Nature tegen kwam was ik gelijk verkocht. Wat een gave kleine stempels en wat een mogelijkheden heeft deze set! Bij beter kijken bleek dat er stansen en een embossing folder bij zaten als bundel. Die set wilde ik hebben. En het leukste was, als ik hem kocht kon ik uit de Sale-a-Bration folder bijpassend papier uitzoeken voor niks. Nou was ik niet gelijk verliefd op het papier moet ik zeggen maar goed het is gratis papier, en hoort bij de set, dus vooruit maar. Je kunt het gewoon niet goed zien op een plaatje bleek weer toen het papier binnen kwam, wat een prachtige vellen papier zijn dat, en wow wat kun je daar een paar mooie kaarten mee maken.

voorkant
Midden
Binnenkant

Op maandagavond geef ik altijd workshop en dus zocht ik deze set uit om mijn voorbeelden te maken, en omdat de dames weer aanschuiven aan de workshop tafel in het atelier, lag dit papier ook op tafel.

Iedereen was enthousiast en de kaarten werden prachtig. Doordat het een 3fold card is is door een kaart heen kijken een klein avontuur. Elke pagina kan weer heel anders zijn, terwijl het door gebruik te maken van hetzelfde papier en dezelfde stempels het wel bij elkaar hoort.

voorkant
Midden
binnenkant

Ik word echt heel blij van deze suite waar je dus heel erg verschillende dingen mee kunt maken. Je kunt er ook kerstkaarten mee maken maar dat was niet voor dit blog.

Voorkant
Midden
binnenkant

Groetjes
Marrigje

Product List

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *