Afgelast…

Vandaag kwam het bericht dat de eindexamens dit jaar niet door gaan. Alle kinderen die er op de geijkte datum goed genoeg voorstaan krijgen een diploma. Dat net zo geldig zal zijn als anders. Waarmee ze gewoon kunnen inschrijven en doorstromen naar het vervolg onderwijs.Heel fijn dat er een einde komt aan de onzekerheid, maar zoonlief die voor het eindexamen zit vond het toch een beetje naar. Het betekend nl ook een rare afsluiting van je middelbare schooltijd. 

Dochterlief die in groep 8 zit, kijkt ook aan tegen een raar afscheid van haar tijd op de basisschool aan te kijken.  Rare tijden leven we in. En toen vond ik onderstaand citaat op Facebook.  Mooie tekst om te onthouden. 

 

 

 

Verder vandaag hard gewerkt om de nieuwsbrief nog deze week bij iedereen te bezorgen. Wil je hem ook ontvangen en heb ik je adres nog niet? Geef dat dan even door via het contact formulier op dit blog, of een privé bericht op Facebook. Het wordt een hele dikke deze keer omdat we allemaal wel wat extra’s kunnen gebruiken. 

Groeten,
Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *