Nieuwsbrief

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met het maken van een offline nieuwsbrief. Waarbij je een gezellige dikke envelop in de bus krijgt met al het nieuws van Wad Creatief. Nieuwtjes van Stampin’Up! Informatie over Pixel Hobby met daarbij de voortgang van het project waar ik mee bezig ben. En natuurlijk ook van alles over GreenBagLady Texel. 

Natuurlijk zijn alle workshops en buitenhuis activiteiten van Wad Creatief gestopt, daarom is er een extra dikke nieuwsbrief in de maak. Met veel extra’s. En materiaal voor een komende online workshop. Wil je die nou ook ontvangen? Mail mij dan even je adres, dan kom je op de lijst en gaat de brief deze week op de post. 

Na de berichten dat het virus 48 uur kan overleven op papier, ben ik wat voorzichter geworden. Als de nieuwsbrief af is, gaat hij in een gedesinfecteerde plastic doos, en blijft daarin, waterdicht, 24 uur buiten staan.  Daarna worden de enveloppen na leging van de brievenbus gepost, waardoor het nog eens 24 uur extra duurt voor de post bij je komt. Bij het posten zullen we handschoenen dragen (nieuwe, geen steriele) om besmetting gevaar tot het minimum te beperken.Al lijkt het erop dat het virus wel aantoonbaar is op papier maar niet meer besmettelijk is wil ik toch geen risico lopen. Voor niemand. Door deze voorzorgsmaatregelen hoop ik dat ik toch post kan blijven versturen en iedereen die het nodig heeft een hart onder de riem kan steken. 

Vandaag het derde en laatste deel van het kaartenschrift als onderdeel van dit blog. Komende tijd zal ik nog veel meer workshops online zetten, met materialen die je al in huis hebt.  Heel veel is te vervangen door spullen die je al hebt. Wil je toch spullen hebben? Dan zijn die natuurlijk bij mij te bestellen. Daarom gaat er strak weer op het blog komen te staan welke materialen ik heb gebruikt en wat het bestelnummer is. Als je vragen hebt over wat je als alternatief kunt gebruiken mag je dat altijd vragen via het blog of via facebook. Genoeg geklets voor vandaag. Ga lekker aan de slag met de tutorial. Vergeet niet te laten zien wat het geworden is.  

Groeten,
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *