Bloemen

Ik geef het toe, ik ben dol op bloemen stempels, en stansen, en mag daar heel graag kaarten mee maken, cadeautjes mee versieren en andere dingen mee maken.

De nieuwe voorjaarscatalogus die morgen (5 januari) van start gaat, is dus helemaal voor mij, Hartjes en bloemen, wat wil ik nog meer.

Een van de sets heet Botanical Garden. De set bestaat uit 17 stempels. En is gewoon PRACHTIG (ja met hoofdletters, zo mooi vind ik hem)  Bij de stempels horen stansen, een set van 14 framelits, deels bedoelt om de stempels mee uit te stansen, en deels andere stempels, zoals een prachtige randstans die een geweldig randje geeft aan de kaart.

De eerste kaart die ik met deze set gemaakt heb, is een beetje overdadig.

2016-01-04 20.08.16

 

De bladeren zijn gestempeld en uitgestansd, net als de bloemen.
De grote bloem rechtsboven is gestansd en op elkaar bevestigd met een builderbrad. Ik ben erg gek op die dingen.

2016-01-04 20.08.25 Het hartje van alle bloemen is een restje uit een andere stans. Dat kwam ik tegen op zoek naar de brads, ik was vergeten dat ik die had bewaard. Maar ze passen precies in de brad, en kleuren prachtig. Ik denk dat het doosje snel leeg is nu.

 

 

 

2016-01-04 20.08.33De tekst komt uit de set Bravo, een set met mooie grote teksten. Ik heb de set gestempeld op de achterzijde van het achtergrond papier, en daarna uitgeknipt.
De tekst heb ik opgeplakt met dimentionals, zodat hij wat hoger komt te liggen dan de bloemen.

 

 

 

Ik ben nog lang niet uitgespeeld met deze set. Daar ga ik snel veel meer van laten zien.

Groetjes
Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *