Roos

In de Stampin’Up! Spring/Summer catalogus staat een geweldige roos. Stempel set en stans.
Met deze set is zo veel mogelijk, zoveel technieken kun je hier op loslaten dat de kaarten met deze set gemaakt er steeds weer anders uitzien.
De eerste die ik je wil laten zien, is er een waarbij de stans als masker wordt gebruikt, Op deze manier heb je heel makkelijk, en snel 2 kaarten, Een positief, en een negatief.

2016-01-03 20.35.27

Ik heb de stans uitgestansd uit Whisper White cardstock.
Daarna de diecut op een stukje Whisper White cardstock gelegd.

 

 

 

 

 

2016-01-03 20.36.34Met alcohol sprays, gemaakt van alcohol en Stampin’Up! Reinkers, heb ik over de mask heen gesprayed.

 

 

 

 

 

Zoals je op de foto kunt zien, doe ik dat in een oude pizza doos, die zijn erg makkelijk op te ruimen, en groot genoeg voor dit doel, en zorgt ervoor dat niet alles onder de inkt zit na het sprayen.

Als de inkt een beetje droog is, haal je de die-cut van het Whisper White cardstock, en dan heb je 2 delen, die allebei een kaart kunnen worden (of een label, of een onderdeel van een Scrapbook of Project Life layout)

2016-01-03 21.48.50-1 De positieve kaart.

2016-01-03 21.49.23  De negatieve kaart.

Verder heb ik de kaarten expres hetzelfde gehouden.  Met deze stempelset en stansset kun je het bijna niet fout doen. Deze roos is zo mooi!

Nog een paar dagen geduld, dan kan deze roos besteld worden, Heb je nog geen catalogus en wil je er wel 1 hebben. Vraag er dan een aan, dan stuur ik hem op.

Groetjes
Marrigje

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *