Burendag

 

22 september 2018 was het Nationale Burendag.
Omdat ik veel workshops geef bij de Stayokay , en de Stayokay de buren zijn van de Bolder,  waren we heel erg welkom om tijdens de Open dag van De Bolder, een kraam te bezetten.
Daarvoor hadden we, Annemarie Witte en ikzelf, 300 goodiebags gemaakt. En zoals je in een eerder blog kunt lezen, 300 is echt veel.  Maar vrijdagochtend hebben we ze gevuld, en vrijdagavond was de sluiting van de zakjes ook gelukt naar mijn wens, en stonden er 11 klapkratten vol zakjes klaar om uitgedeeld te worden tijdens de Open dag van de Bolder.

Om 8 uur konden we terecht bij de Bolder, dat wil zeggen dat dan de deuren open gingen, wij waren er om 8.30, en wat hou ik toch van dat moment op een markt Dat iedereen alles aan het uitpakken is, en de spanning stijgt naar ‘ wat gaat het worden vandaag’  Ondanks dat dit geen markt was, maar een Open Dag, was de spanning hetzelfde, met als extra bonus dat iedereen in feeststemming was. De mensen van de Bolder hebben maanden voorbereid en toegewerkt naar deze dag, en iedereen was in een top humeur om deze dag tot een goed einde te brengen. En wat ben ik blij dat ik in de gelegenheid was, een onderdeel te zijn van deze dag. Niet als bezoeker maar als deelnemer.

 

800 bezoekers zijn er geweest, en de meeste zijn ook bij ons langs geweest, omdat ze nieuwsgierig waren waarom wij daar
stonden. Wij zijn tenslotte geen Bolder.  Na onze uitleg was iedereen enthousiast, en gingen er velen met een cadeauzakje naar huis.

 

 

 

Kijk vooral ook op de kalender, wat er allemaal op de planning staat en waar je ons de komende tijd kunt vinden. Ieder apart, en ook wij samen.
Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *