Mini Take-Out Box Deel 1


Ik ben in de ban van de Mini Take out box die Stampin’Up! in de Herfst/Winter catalogus heeft staan.
Die is echt te schattig voor woorden. Dus heb ik besloten daar eens een week mee te spelen. Vandaag de eerste resultaten. De bedoeling is dat er de hele verdere week wat langs komt, gemaakt met deze mini Take-Out box.
Wordt je deze week ook verliefd op dit doosje en de mogelijkheden? Laat het me weten, ik kom graag een workshop geven. Of kom mee doen met de Ouder/Kind workshop op 20 Oktober in de Stayokay Texel. Dan maak je, onder andere, dit doosje.

Doosje 1:

Gestanst uit Pool Party cardstock. De lievelingskleur van mijn jongste dochter,  en daarom heb ik dat altijd veel in huis. Daarna met Silver Embossing paste bewerkt.
De stans van het label zit, compleet met vouwlijnen, in de bundel. Super gaaf om te gebruiken.
De sneeuwvlokken van de achtergrond, en de tekst, komen uit een bundel die alleen in November te koop zal zijn.  Die lag ook op tafel, want net binnen.
En daar moest dus mee gespeeld.

 

Doosje 2.
De onderdelen gestanst en daarna met Shimmer Paint bewerkt, Nu zit er een prachtige parelmoer glanslaag overheen.  Verder heeft dit doosje zo weinig nodig. De sneeuwvlokken en tekst komen weer uit de sneeuwvlok bundel die in November te koop zal zijn. Ben je al verliefd?

 

 

 

Doosje 3

De onderdelen gestanst en daarna met een Embossingfolder weer door de bigshot gehaald. Nu is het meer een mandje dan een doosje geworden.
Het label is ook  een onderdeel van de Take-Out Bundel. Gestempeld met sneeuwvlokjes (eigenlijk stipjes ) uit de nieuwe bundel. Net als de tekst ‘Joy” Het lintje is Poppy Parade en wit. Het rood past wel erg bij deze serie.

 

 

 

Doosje 4

Na het stansen bewerkt met Wisper White Shimmer embossingpaste. Ik word heel vrolijk van het resultaat.  Een dubbel leable, en dan om het af te maken een prachtige charm er op. Deze zitten ook in de sneeuwvlok bundel die in November te koop zal zijn. In tegenstelling tot eerder charms zijn deze prachtig dun, en daardoor heel geschikt voor kaarten en doosje.

 

Groetjes

Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *