Cadeau

Afgelopen dagen ben ik met een project bezig geweest, wat ik niet kon delen omdat het een cadeautje is wat ik nog moet geven.  Door het stil staan van de wereld maak ik daarnaast zo weinig mee dat ik gewoon weinig te vertellen heb. 

Ik merk het ook aan mijn foto’s, Het foto dagboek wat ik al jaren bij hou, en sinds een jaar elke maand door FreePrints laat afdrukken bevat afgelopen maanden veel minder foto’s dan in de maanden ervoor. 

Wat wel opschiet is het schilderen van het huis.  We zijn begonnen met de atelier ruimte. 

Het is een klus waar we in het normale leven gewoon niet aan toekomen, hebben we nu rustig de tijd voor. En dus verschiet mijn huis van kleur. Ik ben er super blij mee, vooral met het kunstwerk dat dochterlief gaat maken. Die kan zo geweldig tekenen en schilderen, dat ik er bij voorbaat al blij van wordt. 

Verder is er eindelijk allerlei afval uit de tuin afgevoerd. Ook zo een klus waar ik in het normale leven te weinig tijd voor heb. Om nog maar te zwijgen van die kapotte enkel die vreselijk kan klagen over alles wat ik toch doe. Met wat meer tijd, en rust komt het nu allemaal toch voor elkaar. Toch een voordeel van deze vreemde periode.

Groeten,
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *