Cadeautje

Ik heb altijd wat bedankjes liggen, Kaarten of kleine cadeautjes, waarbij het meer gaat om de verpakking dan de inhoud (hoewel ik die zelf ook erg leuk vind)

2016-02-01 20.38.45

Laatst wilde ik wat pakken en greep ik mis. Nu ben ik dus bezig om wat bedankjes te maken.

Deze twee hebben als basis een wc rolletje. Daar werk ik heel graag mee, en met behulp van Pinterest als inspiratiebron, kom ik tot steeds meer ideeen. De Pillowbox is een oude. Die maakte ik al ver voor Pinterest, maar ook daarvoor heb ik Pinterest. Heel vaak is het een: ‘O ja, dat kan ook, dat is ook zo’ ervaring die mijn creatieve raderen weer aanzet.

 

 

 

De wc rolletjes heb ik eerst beplakt met real red envelop liner papier. Dat stond in de Kerstcatalogus, en ik had nog. Super mooie kleur, en dat dunnere papier werkt net ff prettiger dan het dikkere Designpapier of nog dikkere cardstock.

Daarna een strook van het supergave gratis!! designpapier. Een stukje bolletjes lint, ook nog over uit de kerstcatalogus.

2016-02-01 20.38.56Het labeltjes heb ik gestansd. Ik was en ben helemaal verliefd op de stansset. Zoveel mogelijk is daarmee.  En labeltjes maken is zo eenvoudig.  De  ondergrond is gestanst uit Pear Pizzazz. Een prachtige zachte kleur groen die ik eigenlijk een beetje vergeten was.

De kleinere label is Whisper White. en dan de randen gespond met Real Red. Bloemetjes er op (waar zou ik zijn zonder bloemetjes ) en wat glitter in de bloemetjes.

Groetjes
Marrigje

 

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *