Papier

Ik heb een bekentenis te doen, of eigenlijk zou je het al kunnen weten,
Ik heb een passie voor papier, werken met papier om precies te zijn, Dat, in combinatie met Stempels en Inkt, is waarom ik Stampin’Up! Demonstrator geworden ben.

Ik mag heel graag kaarten maken, en grotere dingen van papier.  Ik heb daarbij een voorkeur voor dozen, doosjes, en spelletjes.

Ik zit hier in mijn atelier, en als ik om me heen kijk zie ik allemaal projecten die ik met papier gemaakt heb. In mijn hoofd leven nog meer projecten. Op tafel staat het laatste project te drogen.

Ja ik word blij van papier, cardstock, designpapier. Echt, papier is mijn passie.

 

Toch was ik het gisterenavond gewoon even zat. Dat papier.
Dat zal ik even uitleggen.

Stampin’Up! heeft 4 kleurfamilies van 10 kleuren elk , en van al die kleurfamilies A4 cardstock, daarnaast zijn er 2 groepen In Colors, die elk uit 5 kleuren bestaan. In totaal hebben we dus 50 2016-01-29 15.07.43kleuren cardstock.  Heel handig worden die verkocht met een hele kleurfamilie in 1 pak. Dan heb je van elke kleur 2 vel papier, en bij de incolors van elke kleur 4 vel papier. Echt heel super is dat. Die pakken koop ik dus altijd, zodat ik altijd alle kleuren papier in huis heb.

Maar in gebruik wordt het toch onoverzichtelijk. Zo onoverzichtelijk dat ik niets meer kon vinden. En ik maar weer een pak papier kocht omdat ik dacht dat het op was.
Donderdag kreeg ik eindelijk de juiste hoesjes in handen, en dus ben ik vrijdagmiddag begonnen met opruimen en labelen van al het cardstock.

2016-01-29 20.44.49

Natuurlijk werkte niet alles mee, en bedacht ik halverwege hoe ik het nog mooier kon maken. Uiteindelijk was ik het gisterenavond om 11 uur gewoon zat. Al het cardstock.  Helemaal af was het toen nog niet.
Vanmorgen heb ik het afgemaakt. Het ziet er nu weer keurig uit.

Al ben ik nog niet helemaal tevreden, en ga ik nog even opzoek naar andere hoesjes, die wat meer papier kunnen bevatten.

O en mijn passie voor papier kwam vanmorgen wel gelijk weer terug, toen ik de mooie kleuren papier voor me op tafel zag liggen, Wat heeft Stampin’Up! toch een prachtig papier, en van super kwaliteit.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *