Dag 2 Conventie in Brussel.

Na een heeeeel korte nacht zaten we vanmorgen om half 8 aan het ontbijt. Bij een geweldige bakkerij. Alles biologisch en vers. Heel erg lekker. Maar wel vroeg.

2014-10-18 07.42.18 2014-10-18 07.42.44

We zaten er erg gezellig en lekker, en daardoor moesten we nog wel even doorlopen om op tijd in het conventiecentrum zijn.

We waren goed op tijd. Vlak tegen dat we zaten, begon de eerste sessie.

Vandaag waren er veel business presentaties. Maar natuurlijk, de presentie waar ik op had zitten wachten die van Charlotte Harding. Zoals altijd wist Charlotte me ook nu te inspireren. Helaas ben ik nog in Brussel en kan ik nog niet mijn knutselspullen op tafel zetten.

2014-10-18 09.11.38

Daarna was de workshop van Brandy Barnard. Een Amerikaanse demonstrator, die een workshop gaf over kleuren. Ook die was heel inspirerend. Oooo ik zit zo vol met ideeën, en zoveel zin om dingen te proberen.

De business presentaties waren vandaag ook heel inspirerend en leerzaam. Sommige taai, maar leerzaam. Uit elke lezing en elke presentie heb ik weer inspirerende dingen gehoord, en raakte ik meer geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

De laatste presentatie van de dag werd gegeven door Shelli Gardner zelf. WOW die heeft het. Wat een gave presentatie! En wat een inspiratie voor mij. Ik ben echt heel erg blij dat ik haar nu in het echt bezig heb gezien.

2014-10-18 16.19.07

Er werden nog prijzen weggegeven, super was dat.

2014-10-18 16.12.21

En om 5 uur was het af. Daarna afscheid nemen van iedereen. Eigenlijk best een beetje verdrietig om weg te gaan. En toen, bij de deur stond ik ineens bij Shelli Gardner, en had ik de gelegenheid om even met haar te praten. Geen foto’s van, maar voor mij wel het hoogtepunt van de conventie. Buiten de super ervaring met mijn team.

Volgend jaar gaan we weer. Met het hele team! Als je met ons mee wilt, neem dan eens contact op, misschien ben je wel een waardevolle aanvulling voor ons team.

1 thought on “Dag 2 Conventie in Brussel.

  1. Net alle verslagen ff gelezen hier, leuk hoor.
    Jullie hebben genoten zo te zien, Marrigje.
    Ben benieuwd naar alle inspiratie die je opgedaan hebt ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *