Swaps

Weer thuis. Vanmorgen vroeg op, en ontbijten bij ‘ ons’ bakkertje. 9 uur was vroeg, gisterenavond nog heerlijk uiteten geweest. Gelijk gereserveerd voor volgend jaar. Nu al zin in, want het was een heerlijke gekke avond. Een waardige afsluiting van een geweldige conventie.

 

Na het ontbijt snel nog even chocolade en cadeautjes gekocht voor de thuisblijvers. En als liefhebber kon ik het toch niet laten om echt, handgemaakt brussels kant mee te nemen naar huis.

Daarna terug naar het appartement om alles in te pakken. En wow wat een stapel koffers, dozen en tassen was dat geworden. We hebben verzuimd om daar nog een foto van te maken. Maar we moesten 3x met de lift naar beneden om alles beneden te krijgen.

Afscheid was zowaar moeilijk. Brussel was leuker en mooier dan ik had verwacht, en de conventie vele malen leuker dan vorig jaar.  Ruurd was zo lief om zo langs het Atomium te rijden dat ik er een goede foto van kon maken. Volgend jaar ga ik hem zeker van dichterbij bekijken. En Marjo, ik beloof je, dan gaan we ook naar Manneken Pis!

2014-10-19 11.43.33

En toen begon de lange, lange weg naar huis. Onderweg hebben we samen teamplannen uitgewerkt, wat een zegen om met het team in de auto te zitten, na te praten over de conventie, en de inspiratie om te zetten in concrete plannen. Ben je geïnteresseerd? Hou dan dit blog in de gaten! Al het nieuws zal hier te lezen zijn, zodra de plannen concreet zijn.

Na iedereen thuis afgezet te hebben, naar huis. Alwaar een klein meisje, en een iets minder klein jongetje op me afkwamen. Thuiskomen is fijn! Thuis was alles goed gegaan, de koffie stond klaar, en het eten bijna.

Na het eten, samen met mijn beste vriendin, en mijn kleine meisje op schoot, de swaps eindelijk eens goed bekeken. Wat zijn het er veel!! En wat veel inspiratie zit er in. Voor nu zitten de swaps in een doos. Ik ga er zeker morgen nog een keer doorheen.

2014-10-19 21.27.042014-10-19 21.36.132014-10-19 21.38.482014-10-19 21.40.27

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *