December Daily deel 1

Elk jaar organiseer ik een December Daily. Dan maken we samen elke dag een pagina in het album. Nou ja, eigenlijk maak je het zelf, en elke week is er een gezamenlijke avond via ZOOM waarbij je kunt knutselen aan je album,, je vragen kunt stellen en ik een techniek uitleg, die je weer kunt gebruiken in je album.

Een December Daily is een dagboek, maar niet perse een dagboek over de dag die je hebt meegemaakt, meer een dagboek die je laat stilstaan bij het einde van het jaar. Ik maak een lijst met thema’s voor elke dag één zodat je elke dag een thema hebt om over te schrijven. Dingen als wat was het mooiste boek (of verhaal) dat je gelezen hebt dit jaar, wat voor weer is het deze periode, naast Hoe ziet je kerstboom er uit, of wat voor foute kersttrui draag je, komen er in voor.

December is een drukke maand, Sinterklaas, Kerst, Oud en nieuw met alle drukte die erbij hoort om die feesten te organiseren en soepel te laten verlopen. Dan zijn er nog dingen als kerstfeest op school, werk, en de verschillende verenigingen. En op Texel hebben we ook nog Ouwe Sunder en persoonlijk heb ik nog een paar verjaardagen in December. Al met al een maand die voorbij is voor je het weet, en je je in Januari afvraagt waar komt deze maand nou ineens vandaan.

Daarom een December Daily. Door elke dag even stil te staan bij de dag die was, of misschien het jaar dat was afhankelijk van het thema van die dag, loopt december niet als water door mijn handen en neem ik bewust afscheid van het jaar dat was en leef toe naar het jaar dat komt.

De foto’s in dit blog zijn foto’s December Daily van dit jaar. Doe je mee aan de December Daily? En vind je het leuk dan mag je jouw foto hier onder neerzetten.

Groetjes
Marrigje

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *