Traktatie

Kleindochter wordt 4 vandaag. Dus ging deze Oma met een tas vol knutselspullen naar Amsterdam om daar samen met haar, haar andere oma en haar moeder de traktaties te maken.

Stampin’Up! maakt zoiets heel erg makkelijk. Er is altijd wel een stans voor een doosje die je heel makkelijk kunt gebruiken voor een kindertraktatie.
In de catalogus van 2022/2023 staat een Cracker and Treatbox. Die natuurlijk gelijk in Juni in mijn bezit was, gek als ik ben op doosjes.
De vlakken van dit doosje zijn niet zo heel groot, dus voor het versieren moest ik wat anders verzinnen. Gelukkig hebben we heel veel leuke ponsen en stansen waarmee je deze doosjes makkelijk kunt versieren.

Omdat kleindochter helemaal gek is van lieveheersbeestjes was de keuze niet zo heel erg moeilijk. Ik dacht we doen een bloemetje daar is een pons bij, dus dan hoeven we niet te knippen maar kleindochter zag het blaadje dat in de stempelset bij het lieveheersbeestje zit en wilde toch echt het blaadje. Gelukkig had ik ook groene inkt meegenomen dus konden we maken wat zij wilde (al hebben we de helft bloemen gedaan, dat vonden wij weer leuk)

Stansen met de Stampin’Up! stans en embos machine maakt stansen super makkelijk dus kon ik dat samen met kleindochter doen, dat vond ze heel erg geweldig om te doen. Maar zo een grote stans als een doosje is best zwaar draaien voor die kleine handjes dus hebben we dat werk uiteindelijk door geschoven naar haar moeder.
Zelf kon ze, met behulp van de Stamparatus de stempels wel heel goed zetten., En hoe gaaf vond ze dat, de Magie van een stempel zetten, beetje inkt, duwen en je hebt een afbeelding, kwam goed over op haar, en met de Stamparatus heb je natuurlijk altijd een goede afbeelding. Ze had het zelf door, dus eigenlijk hoefde ik alleen de inkt op de stempels doen, verder deed ze het helemaal zelf.

Door zo goed bezig te zijn heb ik verzuimd veel foto’s te maken. Ik heb genoten van het knutselen samen met mijn kleindochter en de traktaties zijn echt geweldig geworden. Vandaag mag ze ze uitdelen.

Groetjes
Marrigje

Benodigdheden:

Product List
Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *